Niiiniskitchenlife

Vinn lammullsfilt från Geggamoja!

20131007-143622.jpg

Nu var det dags för en ny tävling! Jag var ju på UnderBARA BARNmässan i helgen och fick se den här filten. Ämen på riktigt?! Hur fiiiin….? Jag ser att den här är lika fin på Milos säng som i vagnen eller pulkan. Den är garanterat varm också.

Filten är i 100% ekologisk lammull. Den håller fukten borta så den måste vara helt perfekt i både pulka och vagn. Den kostar 399 kr men nu kan Du vinna den här på Niiinis bloggen.

För att tävla gör du såhär:

* Skriv bland kommentarerna varför Du ska vinna filten.

* Dela inlägget genom att klicka på LIKE ikonen nedanför detta inlägg.

Tävlingen pågår till måndagen den 14/10, vinnaren presenteras här på bloggen den 15/10.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anemonia

    Ja men så väldigt gärna jag vill vinna den här varma vackra filten!!
    Blir helt perfekt nu när det redan kommit snö här uppe i norr!

  2. Mamma Sofi

    Vilken gosig filt, den vinner jag gärna åt min minsting.
    Skulle passa perfekt i vagnen eller på boben.

    Kram

  3. Towe Holmberg

    Måste filtem va till ett barn? Nä fördelen med att vara vuxen är att man gör som man vill;-) Filten ska jag lägga över benen i vår kalla lägenhet. Ps även bra att ha för att dölja celluliter

  4. carita

    oooo vad jag skulle vilja vinna denna filten till mitt barnbarn som ska komma när som helst, användbar både i vagnen, sängen o när han ska ligga på golvet.Helt ljuvlig ser den ut att vara

  5. Johanna

    Vill vinna denna filt att ge i födelsedagspresent till min lilla son som fyller ett år strax innan jul. Som ensamstående är det svårt att få ihop pengar till både födelsedagspresent och julklapp. Tack för att du är så ärlig och härlig i din blogg!

  6. Jenny Lindén

    Hej Nina! Tack för din fantastiska blogg! Anledningen till att jag vill vinna filten är att den kan värma min dotter i vagnen då vi går till och från förskolan varje dag. Det vore ju toppen med en härlig filt.

    Varma hösthälsningar// Jenny

  7. Malin Larsson

    Jag vill så gärna vinna den underbara geggamoja filten. Hade suttit fint nu efter att ha genomlevt många tuffa illamående veckor under dessa första veckor av min graviditet… Men nu har de lättat! Tack gudskelov: ) Tack för trevlig blogg. Häls Malin

  8. Marie

    Åååå du underbara filt. Kan du inte flytta hem till oss?! Ett helt vanligt hem hos en alldeles vanlig familj. Det enda avvikande är att mamman pendlar till sitt jobb ca 50 mil bort och är bara hemma om helgerna. Så har vi haft det i snart 3 år och alla är less på detta men se NU, nu händer det grejer och äntligen ska sessan få ha sin mamma hemma om kvällarna och självklart vill vi mysa under en alldeles alldeles underbaaaar filt…

  9. Josefine

    Tack för din fina härliga blogg! ❤️

    Filten vill jag vinna till den vilda lilla fillur som växer å gror i min mage, även storebror skulle nog gilla att gosa in sej under den nu när de kalla dagarna är här.

    Kram

  10. Madelene Larsson

    Åh, vilken gosig filt! Har precis fått reda på att vi väntar en liten knodd till och ett syskon till vår älskade Maximus. Filten skulle passa perfekt för den nya bebisen att mysa i.

    Tack för din inspirerande och ärliga blogg!

    Kram

  11. Maria Söderström

    God morgon! Vilken underbar blogg med mycket inspiration, vill tacka för allt det du har skrivit om graviditet och förlossning man känner sig inte så ensam i att allt är inte bara på rosa moln. Jag blev mamma i augusti till en liten prins och hade en riktig tuff förlossning och komplikationer efteråt så det skulle muntra upp mitt mamma hjärta lite och så skulle den vara kanonfin i vagnen.

  12. Elin

    Jag är ingen hejare på motiveringar, men en liten motivering är att jag ville ha denna filten sen jag såg att den skulle komma ut i deras kollektion. Enkel och bra motivering för en som inte har någon fantasi

  13. Maria Nilsson

    En fin ullfilt från geggamoja vore toppen att vinna.
    Den kommer hålla min son varm go
    På upptäcksfärd i vinter med alla snögubbar han kommer finna
    Med filten i vagnen min son kommer sova i lugn och ro

  14. Isabelle Krämer

    Låt mitt barn få värma sig i goa lammullsfilt, även så när vädret är milt. När det är kallt, ruggigt och blött, låt mitt barn känna värmen från den skönaste lammullsfilt han någonsin mött. Håll ben och fötter varma i vagnen, ösregnen,pulkan och ishalkan. Då leker vi bäst, sover härligt och med vädret förenligt. Mitt barn förtjänar en förnöjsam höst!

  15. Petra B

    Helt underbar filt!
    Skulle jag gärna vilja vinna till min Milo som blir 1år nu i oktober.
    Och när inte han använder den kan mamman få låna den 🙂

  16. Petra B

    Helt underbar filt!
    Den skulle jag gärna vilja vinna till min Milo som fyller 1år nu i oktober.
    Och när inte han använder den så kan ju mamman låna den 🙂

  17. emelie viljamaa

    sonen älskar att leka med geggamoja, då han kommer in från kylan då behöver han värmas med en geggamojafilt 😉

  18. Annika

    Vi väntar vårt första efterlängtade barn i januari, och skulle verkligen behöva en så vacker filt till vår lilla bebis!

  19. Josefin

    Sonen filten skulle få ha, i vagnen på dagis där han sover middag var dag. Varmt och gott det skulle va, även om det i luften kallt skulle va. Håller nu mina tummar och tår och hoppas att filten blir vår =)

  20. Malin

    Vill verkligen vinna den här underbara filten! Väntar mitt första barn och vill så att bebis ska ha det mysigt, skönt, gosigt och mjukt när han/hon kommer ut om lagom till jul 🙂

  21. Tanya Stenling

    Åh! Min yngsta sin älskar att sova ut, han sover så mkt bättre. Jag går ut flera gång och kollar så att han inte är för kall, min man är likadan. Vi har köpt en massa underställ, lager 1 & 2, filtar, ”bäst i test” overallen. Men aldrig tänkt på en ullfilt. Jag skulle verkligen vilja vinna filten, önskan om att den håller mitt barn varm & en stund i lugn och ro. Veta att han är varm och jag kan ta hand om mig själv någon extra minut.

  22. Linda

    Åh, vilken mysig! Jag skulle gärna vilja ha den till min lilla Stella på två månader. Vi har det riktigt kyligt här hemma om morgnarna, då skulle den vara perfekt!! 🙂

  23. Mari Aava

    Jag vill vinna en mysig filt till min sambos brorsdotters bebis. Varje barn ska känna sig varm även om de inte är i föräldrarnas armar.

  24. Maria Norberg

    Vi väntar vårt tredje barn i februari. Detta blir vår sladdis då storasyskonen är 12 och 14;-) Vi har inte kvar så mycket från deras bebisperiod så en filt vore toppen att värma med då det blir en vinterbebis;-:-)

  25. Bella

    Hej! Först vill jag tacka dig för att du skriver så att det känns både ärligt och härligt! Jag skulle vilja vinna denna filt för att jag älskar geggamojja och vill dela med mig av det till min allra bästa vän sen 19 år tillbaka! Hon väntar sitt första barn beräknat nästa vecka den 18 oktober och jag tror att det skulle bli den bästa välkommen till världen present den lilla/lille kan få! Själv har jag två barn, 5 år och 1,5 år som precis fått nya fina geggamojja mössor! Tack!

  26. Helén Åkerman

    Åh vill vinna för att jag och dottern är såna filt suckers att det alltid är kallt och behövs över en i soffan!!

  27. mamma till 3 och mormor till 10

    Håller på att renovera gästrummet , i vitt och grått, och denna filten hade passat utmärkt i stora läsfåtöljen, som ska införskaffas.

  28. Anna K

    Den skulle sitta som en smäck i min bebis låda… som jag sparar riktiga gobitar i – till mina så småningom kommande barnbarn 🙂

  29. Jenny Sjöberg

    Vi har en varmblodig kille. Åkpåsen kommer därför att få vänta ett tag till, men en mysig filt att svepa runt honom under kyligare promenader vore toppen.
    Den skulle också passa perfekt i pulkan i vinter. Varmt och gosigt får vår lille prins Ian det!
    Dessutom ska vi en sväng till Sundsvall i slutet av oktober och i Norrland ska det visst vara kallt har jag hört… 😉

    Delat länken.

  30. Anneli

    Är mormor till en liten Elias på 9 månader. Han bor alldeles för långt borta (5 timmar med bil…) och skulle kanske behöva värmen från denna då jag har möjlighet att krama honom alldeles för sällan!

  31. Camilla

    Jag vill vinna filten för att jag (och resten av familjen) älskar att sno in oss i varma sköna filtar tidiga mornar som sena kvällar, särskilt nu i höstburret.
    Kram Camilla

  32. Anna

    Är världens mest frusna människa, så filten skulle vara min ”räddning” i vinter. Dessutom skulle den vackra röda sömmen fånga upp den röda färgen i vår vardagsrumsmatta perfekt 🙂

    Tack för en grym blogg! Den enda jag läser VARJE DAG.

  33. Matilda

    Är meed! 🙂

    Vill vinna den till lillebror som beräknas ploppa ut den 1 januari. Han kommer få hänga med en hel del i vagnen när vi hämtar/lämnar storebror på dagis osv i snöslask och annat rusk, så då skulle han nog tycka att det vore mysigt att ha denna varma, goa filt hos sig 🙂

    Delat inlägget på fb.

    Kram Matilda

  34. Marielle

    Mina döttrar bråkar om de filtar vi har för att de vill ha en filt att goda med. Det vore perfekt att få en filt till dem.

  35. Maria Johansson

    Jag vill så klart vinna den fina filten. Ska få en bebis i december (bf 21/12) så den hade varit perfekt att ha till vår lilla knodd.

  36. Englamo2

    Vill verkligen vinna en gång jag också..*L*
    Har ju en kusin som fått en underbart söt liten Ida, 8 veckor nu.
    Vore en fin present till henne så hon håller sig varm i vinter.

    Kram

  37. Eva-Lotta Lundin

    Hej! Läser din blogg varje dag med glädje. Är själv mamma (och styvmamma) och ska bli mormor för första gången i december. Skulle vara så roligt att vinna filten till nytillskottet.

  38. Therese

    Hej!
    Har delat ditt inlägg på facebook.
    Jag vill vinna filten till min vän som ska bli mamma för andra ggn, båda barnen ivf så hon har kämpat sååå länge. Är så glad för hennes skull. Om det bli en tjej så vill hon absolut inte ha rosa, så denna hade passat sååå perfekt – precis hennes stil!

  39. Carro

    Oh denna filt var ju helt underbar!! Den skulle passa perfekt i vår lilla sons vagn då vi är ute mycket och han behöver en ordentlig filt i vagnen nu när kylan kryper på!

  40. Fatima

    Hej
    Vore himla kul å och vinna den fina filten.. Perfekt att ha med i pulka backen och sitta på när vi fikar.. Eller mysa med inne efter vi har varit ute.. Med vänlig hälsning, Fatima Ekhagen

  41. Hanna Wallen

    Vill gärna vinna denna filt till mina tvillingpojkar Walter och Malcolm så de inte fryser i vinter, skulle vara kanon för då behöver jag bara köpa en! 🙂

  42. Emelie Norberg

    Hej! Den här filten skulle värma min goa son i sin vagn och i pulkan i vinter. Har inte hittat någon fin filt till sonen som inte är bebisblå eller puttinuttig, men den här filten var ju bara för fin!

    Håller tummar och tår

    //Emelie

  43. Nettan

    Hejsan! Tack för en helt underbar blogg 🙂 Jag skulle så gärna vilja vinna pläden till mitt lilla barnbarn Maja som HAR EN FARMOR SOM VARKEN KAN STICKA ELLER VIRKA ELLER FÖR DEN DELEN INTE HANDARBETA ÖVERHUVUDTAGET.Detta stackars barn ska ju inte behöva frysa rumpan av sig bara för hennes farmor har tummen mitt i handen, tycker jag 😉

  44. Anna

    Å då jag skall bli mamma för första ggr i januari så skulle denna vinst vara toppen 🙂 En varm gosig filt till bebisen 🙂 Håller tummen för vinst!

  45. Lenhil

    Hej Nina!
    vill börja med att tacka för en mysig blogg.
    Jag skulle gärna vilja vinna denna fina filt så att jag kan ge den i julklapp till en gullig liten tös, då håller hon håller sig varm och go i vinter.

    Höstkramar till dig

  46. marie

    Nu tycker jag att det är min tur att vinna! Brukar aldrig vinna nåt;) plus att om jag väntar mitt andra barn i november;) det vore ju kanon att ha den i vagnen! GOS gos kram marie

  47. Helena Isaksson

    Jag borde vinna denna filten till min allra sötaste lilla Nova, bara för att hon är den snällaste snart 5 månaders lilla bebis en manskap önska sig:)

  48. therese hagman

    Åhh den vill Svante såå mkt vinna.. :), Hans vagn passar perfekt tillsammans med filten och såklart det bästa av allt.. Såå varm och snygg han skulle bli i vintern när vi promenerar här i vår underbara småstad.. 😉

  49. Karre

    Jag vill ha den till nån av mina små! Skulle jag vinna den måste jag genast köpa en till dom andra! Passar bra i Lappland där vi bor!

  50. carolin Andreasson

    Hej! Jag skall till min STORA glädje bli mormor i mitten på smällkalla Januari,så denna filt hade ju varit toppen att ge till min dotter så hon kan lägga den i vagnen eller i sängen till mitt nya lilla barnbarn <3
    Riktigt snygg färg också på filten den passar ju till både pojke och flicka<3 För jag vet ju inte vem som är därinne i magen.
    Kram till dej Nina för din fina blogg! <3

  51. Mariah Geijer

    Jag vill vinna denna snygging så att jag och barnen kan åka snowracer i vinter utan att frysa om rumpan 🙂 Eller om jag lyckas bli gravid nån gång så får bebis ha den oxå 😉

  52. ellabellabus09

    Denna filt hade varit bra att ha med sig till bl a fjällen dit vi ska i vinter. Det blir alltid fika i backen efter skidskolan, så denna ullmysiga filt hade varit perfekt att sätta sin kalla stjärt på. 🙂
    Kram Louise