Niiiniskitchenlife

BLOGGEVENT INFO

20131001-125930.jpg
Bloggevent 10 oktober!

Ja, som ni vet så jobbar jag ju stenhårt med detta event som närmar sig. Nu har jag fått klart med några härliga företag som ska ställa ut under denna kvällen. Här är några av dom (länkar):

Hjärta och Smärta kliniken (Massage & SPA behandlingar), My Store (Inredning & Bakgrejer), REN Skincare (hudvård)(<–Facebooksida), Lilla Hörnsalongen (frisersalong, naglar och styling)(<– Facebooksida), VIC Design (smycken), Art Clinic (laserbehandlingar, injektionsbehandlingar, plastikkirurgi), Asplunds Blommor (Blommor), Färgnyans (färg, tapeter och inredning).

20131001-130244.jpg

På väg in på hotellfrulle

Idag var jag också på möte med First Hotels chef här i vår lilla stad. Hon var så tillmötesgående och ville såklart vara med på ett hörn när det kommer till mitt Bloggevent. Alla som anger Niiinis som rabattkod vid bokning (boka på telefon 0171 – 47 80 80) får bo på hotellet till det förmånliga priset 769 kr för enkelrum och 969 kr för dubbelrum. Gäller natten mellan torsdag den 10/10 till fredag 11/10. Är ni några som bor kvar kan vi väl ha en frukostdate dagen efter på hotellet? ÄLSKAR deras hotellfrukost! Godaste nånsin. Hojta till om Du sover kvar så jag vet.

First Hotell

Japp, så är det! Nu är det ca 30 platser kvar till eventet! Har du inte bestämt dig än så är det hög tid att du gör det. Såhär gör du för att anmäla dig:

* Skriv ett mejl till [email protected] och anmäl dig med namn, både på dig och eventuella vänner.

* Betala in 100 kr (inträde och plocktallrik) på BG 745 – 0810, märk din betalning med namn. Sedan anmäler du dig i dörren med ditt namn.

Skynda skynda! 🙂 ♥

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.