Niiiniskitchenlife

Holy macarony trött!

20111222-215419.jpg

20111222-215513.jpg

Spöket Laban är tillbaka i soffan!

Ok, blixten blev lite fel, även om jag är jefligt trött så är jag inte riktigt så blek. Oooh majj gadd, jag är så slut så hälften vore nog. Nu har jag plöjt igenom varenda butik med undantag för några. En hög står här i vardagsrummet, en i hallen och en i tvättstugan. Dock så har vi minskat en hel del då vi bestämt att vi bara ska köpa till våra egna barn o inte andras barn i familjerna. MEN det blir ju en del ändå. Mammor o pappor, ungarna, mormor, syrran med kille. Ja några ska få sitt…. Men jag älskart! Säga vad man vill men det är sweeet med julen och få ge presenter. I vår familj överdriver vi inte heller och det är skönt. Det är tanken som räknas ni vet ;).

Hörni, det var typ lugnt på Toys R Us. Inget folk? Är alla klara? Ingen som fladdrar runt i sista minuten som jag? Eller är det imorn de absolut sista släntrarna irrar runt?!

Vet ni? Inne på Toys R Us var det en kille som jobbade i kassan. Å så sa han ”Det går bra i den här kassan också”, jag tog min vagn och styrde mot honom. Då ropade han till på en kompis och gjorde det där ”dra kniven mot strupen” tecknet mot honom. ”Oj” utbrast jag för att jag tänkte mig att jag skulle gjort så nångång när jag stått i kassan och en kund var på väg mot mig. Nej, det tror jag inte jag skulle. Va? frågade han. Ja, är du sååå trött?” blev jag ju bara tvungen att fråga. För att det kändes som han blev sur på polarn för att han fick ta kassan.”Eeeh näää” svarade han och tittade lite konstigt på mig. Aja…nu låter ju jag lite ”surfittisch” här men kör kniv-strupe-prylen när inga kunder står i din kassa. Å det kändes kanske inte sådär ”Tjohooooo jippiiiii här kommer jag och ska slänga in flera hundrisch i din lilla kassa här men trist att du tycker det fetsuger o ta emot mina pengar som jag spenderar på er butik! ”Surfittisch” var det ja.

Hörrni, nu skriver jag i tungor känner jag. Orkar i te ens läsa igenom o kolla vad jag just skrev. Nä, hörs imorn!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.