Niiiniskitchenlife

Årets julthe

20111031-063257.jpg

20111031-063310.jpg
Ja, jag var jag ju på Kahl’s igår och fyllde på the förrådet. Åh, dom hade redan tagit fram 3 olika jultheer. Grönt, rött och svart. Jag valde det röda med massa härligt mums mums . Tänk om jag kunde förklara doften. Det doftar helt fantastiskt! Jag börjar redan få lite julfeeling, å jag älskart! Ni som är nya läsare hos mig vet säkert inte om att jag bara ÄLSKAR julen!!! Snart får jag börja fixa o dona inför den. Tur att jag har det jobbet jag har, då jag får tjuvstarta med jultillverkning. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martina von Arronet

    Måste bara få rekommendera ett te som är helt underbart. Om du åker till Gotland någon gång, gå på Kränku i Visby och köp ett te som heter Kalkstensdrömmar, mmmm jag lovar dig du kommer inte bli besviken 😉