Niiiniskitchenlife

Love is alla around!


…..nåt att komma ihåg dessa dagar när tragiska händelser gör sig påminda!!

Har precis gjort klart en skylt till en kund. Den passar så bra dessa dagar när tidningar väller över av det som hänt i Norge. Jag läser och så gråter jag. Sen låter jag bli att läsa för att jag inte orkar ta in mer. Jag kan inte för mitt liv fatta att det kan vara någon människa av kött, blod och hjärta som kan göra något sådan?! Tänker man på att han en gång varit en oskyldig söt liten bebis blir det ännu svårare. Jag mår illa över att tidningar publicerar blurrade bilder på lik på alla klippor, i vatten och på marken. Är det viktigt att visa det? Om det (jag ber till gud att det aldrig blir så) skulle vara mitt barn som låg där död så skulle jag bli knäckt. Ska en mamma behöva se publicerade blurrade bilder på sitt barns kropp? Det är ju sjukt… är det inte det? Vill vi se det? Jag vill INTE se det.

Hörrni, love is all around. Glömt aldrig det! Kärlek finns verkligen överallt… runt omkring oss, luften vi andas…överallt.

LOVE IS ALL AROUND!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.