Niiiniskitchenlife

Efterlyses, schyssta kycklingrecept!

Imorgon ska vi få hem lite folk, vi ska fira Valborgsmässoafton med lite middag och trevligt sällskap. Nu står det still i mitt huvud. Jag vill bjuda på kyckling, men det känns som jag liksom kört fast i nåt slags "göra samma mat alltid" träsk. Är det nån som sitter på ett härligt 3 rätters recept så BRING IT ON!!!

Vet att det finns massor med recept på nätet att hämta men det vet man ju liksom inte om det är gott, det är därför jag gör en liten efterlysning här?!

Att bero på mat, gå in på matkompassen och jämför pris på mat i affärerna där du bor!! Jag blev förvånad över vår by kan jag säga…. så nu blir det till att byta affär igen! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.