Niiiniskitchenlife

Jag är så jävla fet!!

GGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH!!!

Börjar få lite smått panik inför lördag…. jag hittar inget att ha på mig!! VAFAN…. jag lyckades ju vinna ett par andra gladiator platåis-skor på Tradera. Dom kommer nog tyvärr inte att hinna hem tlll mig innan Lördag heller så att det flyter på… NOT!

Fan i helskotta oxå..

Nu ikväll har vi vart en raid i en grannstad o kikat på kläder. Husbandet hittade en skjorta… jag NADA!!! Va i helvete….

Ni ska bara veta hur mycket jag lääängtar efter att väga som jag gjorde förut! Att prova nåt i dessa jäkla "allt annat än snälla i belysningen" provrum är så fruktansvärt deprimerande! Ska faktiskt erkänna att nu när jag vart in o försökt prova nåt så har jag varit tårögd när jag kommit ut.

Jag går sakta men säkert neråt i vikt, men jag är nog sjukt otålig… jag är bara så FUCKING FED UP på att vara rund. Jag har vart det sååå länge nu. Min identitet är totalt ruinerad just nu…. jag känner typ inte igen mig själv när jag går förbi en spegel eller när jag ser mig själv på bild. Det här är inte jag, såhär trivs inte jag…. jag vill få bort bort bort allt detta nu!!!

Men men…det gäller väl att snällt fortsätta med sina promenader varje dag, äta rätt och tänka positivt. Men, som nu…. så tappar jag det emellanåt o tycker det suuuuger att ha all denna övervikt!

Filåt… inget kul inlägg detta, gnällkvoten nådd för denna veckan!! 🙁

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.