Header Image

Hannas Bageri

Hej och varmt välkommen till min bakblogg! Jag som driver denna sida heter Hanna Rydström och är 24 år gammal. För tillfället bor jag i Edinburgh tillsammans med min fotbollsspelande fästman och jag själv har ett brinnande stort intresse för bakning och står helst i köket och bakar flera dagar i veckan. Här delar jag med mig av allt jag bakar, allt ifrån chokladbollar, tårtor och bakelser till nyttiga bakverk i olika former. Bakning ska enligt mig vara enkelt, något som alla känner att de kan göra och det hoppas jag ni ska känna med mina recept. Om ni vill lära känna mig ytterligare hittar ni via denna länk en detaljerad presentation om mig: http://hannasbageri.se/2015/11/19/presentation-om-mig/. Har ni några frågor är det bara att kontakta mig på contact@hannasbageri.se. Hoppas ni ska trivas här! Stor kram ♥

Nyttig hallon och blåbärs smulpaj

Publicerad,

DSC_3956DSC_3953

Här kommer receptet på den gudomligt goda hallon och blåbärs smulpajen! Det var så gott att jag kommer nog få hejda mig från att inte äta upp alltihop på en och samma gång. Det var bland det enklaste jag någonsin gjort också. Tog mig 5 minuter att svänga ihop allt och sen skötte sig den själv i ugnen. Ett bra tips om ni vill ha något snabbt, gott och hyfsat nyttigt i vardagen kanske?

Detta behöver du:

5 dl blåbär

5 dl hallon

1 dl dinkelmjöl

1,5 dl havregryn

0,5 dl kokosflingor

0,5 dl råsocker

80 g smör

Sätt ugnen på 200 grader. Häll bären i en smord pajform. Rör ihop smör och socker i en bunke och tillsätt sedan dinkelmjöl, havregryn och kokos. Nyp ihop med smör och socker och smula degen över bären. Grädda i 30-35 minuter.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *