L som i livet, leva, leka och lära

Är du inte klok?

Vad jag saknat att blogga – men tiden har inte räckt till för allt.

Men så fick jag ett mail ”har du slutat blogga?”

En av mina gamla vänner som inte har facebook, ja det finns faktiskt såna kvar, skickade ett mail och frågade varför jag slutat blogga. Rubriken var just ”är du inte riktigt klok”
Hon hade träffat på en bekant till oss som berättade att ”Chichi” helt hade bytt liv. Sagt upp sig från mediabyrån, pluggat ett tag, skaffat hund, utbildat sig till instruktör och startat eget. För att citera en del av hennes mail  ”jag trodde inte mina öron, skulle du startat om igen efter alla år inom samma bransch och lagt en massa kunskaper, erfarenhet och stort nätverk inom media åt sidan för jobba med något helt nytt???!!!?.
Jag är stum av beundran om det är sant!  Att du vågar?
XX berättade att du sagt till henne att du är mycket fattigare på bankkontot men otroligt rikare i själen/livet. Du jobbar många fler antal timmar än tidigare på byrån, du har inte haft en ledig dag sedan 2015 men du har inte mått så bra sedan …. Ja förutom när du träffade din man och fick din son så kunde du inte komma ihåg när du älskade livet så mycket som nu. Så snälla börja blogga och dela med dig igen. Du är ju f.. inte klok. På ett underbart sätt. Ta hand om dig och se till att börja skriva igen, vi kan väl ta en träffas när jag kommer till Stockholm senare i år. Stor kram ”
Slut citat

När man får ett sånt mail så börjar man fundera – och ja varför inte. Så efter sportlovet så skall jag börja dela med mig igen. Dela med mig om Livet, om att Leva, om hur viktigt det är att stanna upp o Leka och framför allt om hur jag varje dag Lär mig nya saker.

Skit i L som i Lagom, bloggen kommer berätta om hur livet är för kort för att vänta in.
Hur jag är den enda som styr hur mitt liv och min framtid kommer se ut.

Kaxigt ja kanske men efter lyssnat på underbara människor som Mia Törnblom, varit på härliga inspirationskvällar på 4Good och gått med i ett kvinnligt företagsnätverk så börjar jag fatta hur livet bör levas. Mitt liv alltså – alla lever som dom vill. Du bestämmer hur du vill leva, men jag har tagit tag i taktpinnen för mitt liv.

Love till dig från mig

IMG_2960

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.