L som i livet, leva, leka och lära

Efterlängtad tillökning

Vi önskade oss en stor familj,  gärna med 3-4 barn, men livet vill inte annorlunda.
Vi fick vårt mirakel som fyllde 8 år för en vecka sedan och livet är underbart härligt med det. Men nu har vi vi bestämt oss att utöka familjen, vi 3 (4) vill bli 4.(5 inkl hamstern).

För 10 dagar sen föddes vår nya ”bebis” just nu under namnet VALPEN, 1340 gram vägde han och är en liten labrador kille.

Vår lilla kille
Vår lilla kille

Just nu vilar han i tryggt förvar hemma hos mamma Amy på Viltfågelnskennel. Han kan inte se och kan inte höra just nu, bara lukta sig till mammas tuttar för mat.

I veckan var vi och träffade mamma Amy.

Viltfågelns Beautiful Princess (Amy) Foto från Viltfågeln´s kennel
Viltfågelns Beautiful Princess (Amy) Foto från Viltfågeln´s kennel

Vi fick ställa frågor till Monica, ägaren till kenneln, och hon vi ställa frågor till oss.
Efter nästan två timmar hade vi blivit hundägare, ja inte officiellt ännu men VALPEN är tingad av familjen. Som sonen frågade när vi åkte hem ”Är vi godkända nu?”

Japp  – det hade vi!

Om 3 veckor får vi träffa Valpen, som i dagsläget inte har fått namn. Under tiden ska vi enas om ett namn och listan är lång. Allt från Eros, Cole, Rex, Taco, Duke, Rino, Oboy, Valle, Rasmus etc etc etc….
Om 3 veckor är Valpen 5 veckor, och det är dags att lära känna varandra. Han får träffa oss och vi får lära känna honom och gosa.  Sedan får vi åka hem igen och vänta 3 veckor till. I mitten av oktober flyttar han hem till oss, och vi längtar så vi dör.

Just nu följer vi Lilla Nymo på Tv4, och på instagram, vi läser på nätet och är precis som när man väntade barn; slukar allt som har med valpar och hundar att göra. Vet att Sjuan kommer börja ett valpprogram passande i september så antar att vi kommer vara bänkade.

Hela familjen är i euforiskt tillstånd och räknar ner dagarna. Son vaknar och det första han säger är hur många dagar det är kvar men det är ju som han sa ”äntligen blir jag storebror”

Vi vet att det är mycket jobb, speciellt första månaderna / året men det skall bli så kul och härligt.
Vi har längtat efter hund eller katt, nu blev det lilla Valpen.

Fortsättning följer under kategorin Valpen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.