L som i livet, leva, leka och lära

Nu jäklar 5:2

Nu ska kärringkroppen få lida…

Har väntat på att alla värktabletter ska ute ur mitt liv för att kickstarta.
Vikten är självklart viktig, att gå ner alltså men framför allt ska blodtrycket ner och åldersdiabetes vill jag hålla mig borta från. Jag tror främst 5:2 är bra för just de medicinska värdena, att kroppen mår bra inuti. Vikten tror jag är en bonus, samt att det blir en lite morot eller hur man ska se det när man lägger sig hungrig en dag så sporrar det vad man äter dom andra dagrarna. Jag kommer första två veckorna inte träna på mina 500kcal dagar, jag har ju 5 andra dagar kvar att träna på. Dessa 4 av 5 dagar kommer jag hålla mig inom viktväktarna och sen blir lördagar en fri dag.
Så kommer min närmaste månad se ut.

5:2 Dag 1

(null)
Frukost 179 kcal, dagens viktigaste mål för mig. En dålig frukost kan få mig sur hela dagen. Så kvarg, jordgubbar och banan blev starten. Blev kaffe utan mjölk, ingen hitt men det gick.

(null)
Knorrs nya Tomatsoppa blev perfekt till lunch, 150 kcal och en långsam promenad ute i frisk luften. Gott men börjar bli hungrig och medveten om att jag måste dricka mer, mycket mer vatten.

På väg för att hämta sonen är jag rejält hungrig, frusen och trött. Men en espresso hemma, utan mjölk, så blev jag pigg igen.

Blev ingen Linas matkasse för mig. Så medan familjen åt Pho – vietnamesiska nudlar med kyckling, citrongräs och pak soi så smaskade jag i mig 191 kcal. Ägg, två skivor skinka och grönt… Smaskens

(null)
Dagen avslutades med en kopp te utan mjölk framför TV’n. Med en lätt huvudvärk och rejält frusen konstaterar jag att första 5:2 dagen är avklarad. Nu väntar bara sömnen.

Gick okay, men längtar efter frukosten i morgon. Sen blir det två dagar viktväktarna sen 5:2 på fredag. Vägning lördag sen fri dag, japp mumsfilibabba. #beach2015

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.