L som i livet, leva, leka och lära

Tårar tårar tårar

Varit en tung och tårfylld dag idag.
I morse när vi gick upp så fick jag en känsla, ni vet när nåt inte känns rätt…
Kollade in i lilla dvärghamsterburen och där hittade jag honom, insomnad lugn och fridfull men död.

Våran lilla mus, natt motionären som givit Sonen så mycket glädje sen julafton 2012.

Popcorn vi kommer sakna dig massor, och tårarna har kommit flera gånger idag hos Sonen. Vissa tillfällen utan stopp.
För 1 år sedan så gick Mormors hund bort, och det var jobbigt men idag har det varit värre. Tyvärr en sida av livet som inte är roligt.

Vi misstänkte att han var sjuk, en veterinär tittade på honom för drygt en vecka sedan men han var pigg, glad och nästan lika busig som vanligt. Lika kelig som alltid, när han var vaken och man kom i närheten av buren brukade han stå på bakbenen och hoppa ”ta upp mig ta upp mig”
I natt tog han sitt sista skutt, och nu får han busa uppe hos änglarna.

IMG_0664.JPG
Vi gjorde en ”kista” och la mjukt lull & moroten så han hade lite mys sen har vi begravt honom på tomten. Vid syrenen som säkert nästa år kommer blomma ståtligt i hans ära. Sonen sa ett sista hejdå medan tårarna rann och en målad sten med hela familjen får pryda hans gravplats.

Under dagen har vi alla hjälpt till som familj att trösta, svarat på frågor, visat glädje i livet trots allt och försökt distraherat tankarna för att tårarna skulle torka emellanåt.

Kusin, mormor, sonen och jag var på kaatach, dom lekte jag vaktade väskor och jobbade. Efter flera timmars lek så gick vi till centrum och leksaksaffären för att köpa gossedjur, helst en hamster men blev en kanin.

IMG_0665.JPG
Lilla morot sover nu på kudden bredvid en slutkörd son.

Tack familj och vänner som idag varit, om möjligt, härligare och kärleksfullare än vanligt. Present, kakor och tacomiddag JA det har värmt mitt hjärta och lindrat sorgen lite grann.

Tyvärr avslutades dagen med stora tårar, och när Sonen somnat och jag torkade hans blöta kind kom mina tårar. Tårar för lilla Popcorn, som inte ens blev 2 år, vårt busfrö. En liten dvärghamster som vi fick älska och glädjas med tills idag. Och tårar för att det gör ont i hjärtat att se vår ledsna 7-åring somna med tårar på kinderna och orden;
”Jag älskade dig fortfarande Popcorn, du var ju min lillebror. NattiNatti va inte rädd, vi syns i drömmen”

ooooo nu gråter jag igen…..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.