L som i livet, leva, leka och lära

Aj aj aj ska man bli frisk får man lida pin…

Fy f*n vilken smärta! Fått akupunktur i foten idag. I foten eller hälen, hålfoten och vaden milt sagt så var det inte skönt!
Vaden (2 nålar) kändes men okay. Sen när hon tog tag hårt i min fot blev jag först lite ställd men när hon satte första nålen förstod jag varför. Jag hade sparkat henne som en häst sparkar bakut!

IMG_0592.JPG
Första nålen i hälen gjorde ont, jäkligt ont men den i hålfoten ….jag skrek rak ut av smärta, stackars patienter utanför och i andra rum. Vet inte hur många nålar jag fick men hoppas det gör nytta för bävar för nästa gång, nu vet jag ju hur ont det kommer göra.
Då är lasern som jag får hos naprapaten skönare.

Även varit med knät idag första gången sedan juli. Fysioterapueften satt högt mål sista gången innan semestern på 120…
Resultat: 121 i böj och 10 sträck så nöjd. (Har 135 i friska knät)
Önskar bara att smärtan försvann helt men nu är jag på rätt väg. Ska fortsätta med cykling, cefaren och simma samt massa stretch. Skönt med något positivt just nu.

Blir nog bra när hälen läker också, just nu är det ju Moment 22. Gör höger hälen ont ena dagen så belastar jag det opererade vänsterknät för mycket och smärtan kommer ganska omgående på. Då försöker jag vila knät men belastar hälen som gör ont och när jag går ändå ondare.

Moment 22

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.