L som i livet, leva, leka och lära

Utflykt till Ullared

I värsta värmen väljer vi, Jag & M, att åka till Ullared och Gekås.

20140724-140229-50549543.jpg
Lämnade pojkarna hemma och tog bussen straxt efter sju på morgonen. Skön buss med AC, så satt och bara slappade på bussen. Väl framme hämtade vi varsin vagn, och fotade som man bör. Måste veta vilket färgnummer man har ifall den försvinner, otroligt viktigt har jag fått lära mig.

20140724-140415-50655930.jpg
Hade en lista för mig och en från Sonen. Tyvärr var det inte mycket varken på min eller Sonens lista som jag hittade. Lyckades ändå fylla vagnen och över tre tusen kronor fattigare tog vi bussen hem.

20140724-140556-50756262.jpg
Kan inte fota innehåller i min stora Gekås Hockeytruck då den blad innehåller presenter till Sonen som fyller sju i augusti. Men förutom lego och spel till honom så fyndade jag skolkläder. Blev typ 6 par jeans, 5 par mjukisbyxor, T-shirts både långa o korta, vindjacka, kalsonger, strumpor och vantar till honom. För egen del fyndade jag en fusk bombajacka, en liten tyg (sommar)väska, fotapparat, mandolin, akutladdare till mobilen…

Ville köpa några böcker men hittade varken Kristin Kaspersens eller en stretch bok jag fått tips om. Sen åkte det som vanligt ner lite småburkar, smått & gott, och godis (choklad) till Sonen.

Väl hemma i Pappas lägenhet igen och nöjd med mina inköpt.
Maken har inte vågat fråga hur mycket pengar som gick men inser nog med min stora gula kasse att det gick några kronor. Köpte ett par mjukisbyxor till honom så lite glad blev han.
Sonen däremot var sur som citron då jag BARA hade köpt två tjocka pysselböcker (skriv o matte) samt choklad, det var ju inte vad han önskade sig. Så det ville han INTE ha…
Hoppas han blir gladare på födelsedagen när han får ett jätte lego bygge och Othello (som han önskat sig). Inser att jag får leta efter Mindcraft boken, Dino ägg och Pokémon på andra ställen. Mitt bilsäte, eller bilsittunderlag får jag också leta efter hemma.

Nu lite vila efter lunchen sen ut i solen och ner till havet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.