L som i livet, leva, leka och lära

Fönstertvättsmagi med biverkningar

I dag var det dax att testa min Kärcher W50, den har legat i kartongen i snart två år då jag först hade ont axeln och sen pajade knät. Men idag var det perfekt fönsterputs väder.

20140716-233714-85034901.jpg
Bestämde mig för att ta övervåningen idag och undervåningen annan dag så jag sparar på axeln.
Gick jätte bra och vad smidigt det var, spraya, putsa med svampflaskan sen suga upp med skrapa. Se film om enkelheten http://youtu.be/RmbVufsJnAs
Enligt hemsidan så tar det 120 min att ladda den och det räcker 20 min, vilket dom räknar ca 20 fönster. Men har man fyra glas så räcker den inte så länge eller så får man ta en paus så den laddar upp. Bra att tänka på till nästa gång.

Nu var det dock inte axeln som sa i från utan knät…
Så när som 1 rum kvar (3 fönster) så sa knät ifrån rejält. Egentligen tidigare men trodde det inte var så farligt. Blev isbandaget direkt efter och alvedon fylldes på kvällen.

20140716-234453-85493976.jpg
Och nu på kvällen inser jag att fönsterputs är ansträngande även för benen, har djävulskt ont och mår nästan illa. Så resterande fönster blir nog inte klara i morgon, behöver vila mer än så. Fick ta både skydd och kryckor på kvällen när vi gick och handlade mat. Hoppas kunna gå i morgon men jäklar vad nöjd jag är med Kärchern, väntar med spänning på slutresultat dvs när solen ligger på fullt. Det är då man ser hur duktigt man putsat rutorna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.