L som i livet, leva, leka och lära

Vatten, vin och andra drycker

Fortfarande neråt, idag 0,7 kg. Känns jätte skönt!
Bästa av allt jag mår bra, lever som vanligt men tänker efter innan jag äter/dricker. Om jag tar ett glas rosévin en varm majdag med Maken så är det ett val jag gör. Ett val jag planerat för hela veckan, sparar veckobonus för att njuta på helgen. Inte i överflöd men av det lilla extra.
Idag på mötet pratade vi just om olika drycker…

20140525-202830-73710256.jpg
… hur viktigt det är att vi dricker vatten. Inte för att vi går ner i vikt av att dricka 1,5-2 l per dag men om vi inte har tillräckligt med vätska i kroppen börjar den må dåligt. Vi kanske börjar småäta, vi orkar inte röra på oss, blir trötta och får huvudvärk. Vatten får oss att må bra.

Idag testade jag även Starbucks Skinny lowfat cappuccino som man kan köpa på tex Ica. 2 points, och en god kall sommarkaffe.

Är även stolt att jag idag i stället för den underbara choklad morsdagstårtan tog en skål med jordgubbar och en msk citron kvarg. Så istället för 8-10 points för en bit tårta så kunde jag ta ett glas rosé (5 pp) senare på kvällen. Så njutit både av jordgubbar och glas gott rosé.

Ett glas räcker gott för mig. För är ju så att ju fler glas vin jag dricker desto närmare kommer chipsskålen/godiset eller andra onyttigheter som jag valt att utesluta.
Då njuter jag heller ett glas tillsammans med några hemmagjorda chips en varm Majkväll.

20140525-203831-74311604.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.