L som i livet, leva, leka och lära

Slut, helt slut

Kan man frysa pga smärta? Eller är det kroppen som tvingar en att vila?
Helt slut idag! Vissa dagar är liksom för mycket…
Cykling på motionscykeln som står ute på altan, som uppvärmning på dagen.
I väg till gymet och en kvart i tortyr maskinen som dock hjälpt mig med graderna. Sträcken vid fötterna pushar mig att försöka böja lite till och lite till och …

20140311-235007.jpg
Det var denna maskinen som under julhelgen lyckades få knät i lite rörelse, så gillar maskinen även om den känns. Startar högst upp och målet är att pressa sig neråt tills det svider rejält!

Efter en kopp te hemma och isbandage så var det dax för rehab hos fysioterapeuten. Laser, lite dra och slit sen gymmet igen.
Hon har satt ihop ett program för gymet och som jag kan göra hemma tillsammans med cykeln, ute övningarna och muskelövningarna med cefaren. Även crosstrainern kan jag köra om det inte gör för ont, då får jag cykla i stället.

Tog en lunch med en fd kollega/kompis, vilket var jätte skönt. Slippa träning och smärta, bara snacka strunt och umgås. Medicin för själen!

När jag kom hem skulle jag bara ligga med isbandaget innan nytt cykelpass, men däckade. Tyvärr är det idag inte bara knät som smärtar utan min dumma jä**a simaxel som värker pga simning både söndag och måndag. För mycket ryggsim gillar inte axeln, men glömde bort det…

Klockan halv sju låg jag i sängen med extra dos ”Moffe”, frusen och eländig. Maken på möte så Sonen bredvid mig i sängen spelandes på ipaden. Han tröstade mig med att det var mysig att bara sitta i sängen. Plugga italienska blev det inget av med alls….

Somnat och vaknat hela kvällen men nu vid tolv förstås klarvaken.

I morgon, nej idag om några timmar är det en ny dag och jag ska till en efterlängtad träff med Frissan. (Ser för taskig ut i håret just nu…)

Ny dag och nya krafter.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.