L som i livet, leva, leka och lära

ESBL & VIP behandling

Så ligger jag här igen.
Tyvärr blir det ingen operation idag då det blivit fel (läs miss i bokning av post-op) i planeringen. Då jag har ESBL så har jag VIP status eller får special behandling. VIP låter bättre än ”isolerad” då jag inte har pesten och smittar inte via luften direkt. Men då jag kommer få dränage så måste jag VIPas. Jag måste ha eget rum, dom spritar händerna extra när dom kommer in till mig, måste ta särskilda försiktighetsåtgärder vid op.rummet och måste ligga ”själv” på uppvaket. Så har ”gräddfil”.
Har fått frukost, och får nu en extra dag på hotell SöS.

20140205-111625.jpg
Försöker se från den ljusa sidan och inte deppa ner mig, inte se ytterligare en motgång, ett steg tillbaka utan en dag med TV på rummet, radio Stockholm via mobilappen, magasin att läsa, och netflix i paddan.
Tyvärr har jag glömt Letton (min bokplatta) hemma med mina böcker men får gosa med Leo.

20140205-112107.jpg
Sonen packar alltid ner Leo, han är alltid mig på sjukhuset. Alla vändor senaste åren så tröstar han mig när vi inte får vara tillsammans.

Lite senare ska jag nog gå ner till kiosken, köpa lite dricka, nötter – glömde det hemma. Har apelsiner och vatten men ska jag ligga här i kväll så vill jag ha mys.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.