L som i livet, leva, leka och lära

Flashdance – publikrep.

Jäklar vad bra den var och musiken fortfarande är! WHAT A FEELING, MANIAC, GLORIA, MANHUNT och I LOVE ROCK & ROLL vilka låtar och vilka minnen.
Lagom till den älskade succéfilmens 30-årsjubileum fick vi nu återuppleva FLASHDANCE som musikal på China Teatern i Stockholm. Hanna Lindblad, Rennie Mirro, Karl Dyall, Linus Wahlgren samt Siw Malmkvist och Stor ensemble & orkester.

20140123-233951.jpg
Ikväll var jag och en av Tjejerna först på Berns Asiatiska. Vi åt och drack gott för att sedan mysa inne på China Teatern.

20140123-234311.jpg
Vilken show!
Nästan tre timmar fängslad i stolen, njöt av musiken, 80-talet, danserna, storyn och alla snygga kroppar. Säger bara ”så jäkla bra, fan det bästa jag sett på läääänge” (ursäkta ordval) Gå och se är mitt råd.

Sån tur att jag ringde och ändrade biljett/plats för med knät hade jag inte kunnat sitta mitt i raden men kassan på China hjälpte mig så fick en ytterkant. Jag, knät och bästa Tjejen hade det bra – inte en närhet till gäsp ens fast timmen blev sen.
Så glad och tacksam att Maken, hon och min Mamma ”övertalade” mig att åka in. Tvekade i morse pga värken, sittplatserna och resan in. Men jag behövde verkligen en kväll på stan, så rätt han hade min älskade Make. Behövde tänka på något annat än träning, rehab och knät.

Tack Flashdance gänget, tack älskade Make (för att du övertalade mig och körde in oss), min underbara vän (för att du är min vän) och Mamma (för att du hämtade oss) tack alla för en super kväll.

Tack 80-tal för att ni gav oss häftig musik 🙂 ladda ner och njut via Spotify

Biljetter kan du köpa här
Premiär 30 januari – flashdance

20140124-001157.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.