L som i livet, leva, leka och lära

Migrän attack

Dagen började så bra, morgonmys med sonen sen goaste frukosten (frukostmöte) på Saturnus. Dom har en av Stockholms goaste yoghurt med granola o färska bär samt goaste & största kanelbullarna (men det åt jag inte idag)…

Hann tillbaka till jobbet med en smygande huvudvärk som snabbt gick över till sprängande och illamående migrän. Ringde vårdguiden ang ta mer smärtstillande då jag redan hade morgonens dos i kroppen. Och det var inget dom rekommenderade. Efter att ha kräks inne på toan på jobbet och kallsvettigt insett att detta kommer inte bli bättre ringde jag Mamma (som är pensionär).
Mamma hämtade mig och i ett töcken tog jag mig hem.

Har legat i soffan och sovit hela dan/ kvällen, behövde ljud från TVn därav inte i sängen tror jag. Mådde inte bra när jag kom hem så …

Nu är klockan snart midnatt och fått i mig lite fil, flingor, te och knäckemacka. Huvudet känns tungt men spränger inte men är så trött på att ha ont och vara dålig!!!

I morgon ska jag ringa läkaren för jag är lite orolig att de starkaste tabletterna jag fått för knät slår ut andra mediciner och ev framkallar migrän. Tog nämligen en starkis i går kväll?!?

Trött öm ska jag nu gosa in mig och lukta på sonen och vara lycklig för att jag har honom. Glömma smärta och tråkigheter – bara somna till hans snarkningar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.