L som i livet, leva, leka och lära

Pojkrummet klart!

I början av 2011 gjorde vi om Lillemans rum, då var det perfekt och passade honom jätte bra. – Barnrummet (se tidigare inlägg)

Men nu är sonen 6 år och vill göra helt andra saker i rummet. Han vill kunna spela, titta på TV och leka med kompisarna, ja även låta kompisarna sova över. Så bort med lego och in med Skylanders och Wii. Bort med lilla pallen och in med bäddsoffan. – Livet går in i en nytt skede

Översta bilderna är från gamla rummet – sen collage av det nya (en del av allt fint).

 

rummet

 

Maken byggde en säng från Ikea som blev helt underbart bra. Lådor till alla leksaker, böcker, pyssel och spel utan att kosta skjortan. Vi använda ”gamla” 105 madrassen som vi köpte när han föddes men byggde upp sängen med hjälp av Ikeas Stolmen, några reglar från Bauhaus sen tid och kärlek från Maken. Och så bra det blev – sedan den dagen sängen stått klart sover Sonen i sin säng hela nätterna och han älskar sitt rum.

I helgen var det även premiär på bäddsoffan, kompisen Tilde sov över. Vi såg dom på middagen, när dom kom ner och så god natt, resten av tiden spenderade dom i hans rum. Nästa så jag ångrar nya rummet, vill ha min son i resten av huset ibland 🙂

Skämt och sido – underbart att se hur han & dvärghamstern Popcorn älskar rummet. Några små detaljer som matta, nån hylla men annars är det klart.

Planetdekorerna var ju enkla och super smarta, när han tröttnat på rymden så kan vi byta ut dom mot… ja vad vet jag vad som kommer när han blir äldre.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.