L som i livet, leva, leka och lära

Obegränsade tidningar för 99kr/månad

Fick höra om Readly (sök app eller på nätet) där du kan läsa tidskrifter/magasin obegränsat likt Spotify (musik) men nu läsning. Tvungen att testa…

20130416-175717.jpg
Tyvärr saknas Bonniers titlar (Iform, amelia, tara, mama mfl) och så även Aller (Femina, måbra, hänt extra, elle mfl) samt andra förlag. Är ju dom tidningarna som jag läser (privat) och några av tidningarna jag skulle prenumerera på om jag inte hade tidningar via jobbet.

Bläddrade i några av tidningarna.

20130416-223120.jpg
Läsemässigt så är det kanske ovanan att bläddra i iPaden, inget papper som prasslar, känslan av tidning som jag saknar. Inga artiklar och tävlingar att riva ut, älskar sånt! Tycker oxå att det är lite trögt att bläddra och skulle vilja ha en koppling online.
Klickbara artiklar, eller länkar till varumärken eller fördjupade info.

Som DN+ (morgontidningen som jag läser i ipaden) där du kan ”bläddra” (scrolla) bland bilderna, länka till tex mer väder eller få uppdaterad info.
Här på Readly verkar det bara vara tidningen i pdf-form (typ)

20130416-223938.jpg
Tittar man annonsmässigt (det är ju mitt jobb) så blir annonserna väldig ”konstiga” via Readly. Uppslag bryts fel eller fult, men det kanske är pga att det är inlagt typ som Pdf. Teknik är inte min grej…
Jämför man återigen med tex DN som Skoda annonsen nedan, dom har använt mediet och tekniken helt rätt, enligt min mening.

20130416-224212.jpg
Snygga bilder och möjligheten till se mera, annonsen (sid 1) ser du när du läser tidningen. Vill du se fler bilar kan du scrolla till sid 2 och 3. Sen kan du direkt via annonsen boka provkörning eller få mer info via länk (klick) i själva annonsen. Snyggt och läsarvänligt!

Om jag tar av mig ”jobb-hatten” och försöka se vad jag tycker om läsa magasin/tidningar i paddan, så är jag skeptisk eller gammalmodig kanske. Gillar bläddrandet av magasin… eller så är det just att jag har lyxen att få (alla) tidningarna via jobbet. För 99kr/mån är väldigt bra pris om man gillar bara några av tidningarna.

Och tänk på semestern! Slippa tyngden av att släpa med sig tio tidningar, precis som min lilla Letto. Lätt och smidigt, eller?

Testa! Prova medan det är ”gratis” (1 vecka eller ett nummer kanske det var…)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.