L som i livet, leva, leka och lära

Första adventhelgen; snö och bak

Vilken underbar första adventhelg. Snö, mys med sonen och familjen, lek i snön, tagit fram adventssakerna och lussebullebak – precis som det skall vara.

Började med att klippa Lilleman – han har gått till samma tjej i 2,5 år men har hon varit sjukskriven ett bra tag. Vi har väntat in i det längsta då han inte ville klippa sig hos någon annan men nu fick det vara nog, vi bokade in Melodie på Strandsalongen i Sickla och Sonen jätte nöjd. Gick hur bra som helst oxå, var lite oroliga men då han fick nytt Nintendo spel i namnsdagspresent så var han fullt koncentrerad på det. Sen fick han blå/gilterfärg i håret så nu vill han alltid gå till Melodie.

Efter varit förbi mina föräldrar för lite IT/Teknik support, hjälpt till med installera smartTv och interaktiva tjänster i nya (sedan 1 år) TV´n hade sonen och jag myskväll med deras hund (dom var på teater) och lördagsgodis. Blev en kylig men mysig kvällspromenad innan sängdax.

 

Sen tände vi ljusen för 1:a advent och fram med stjärnor, stakar och besök på Stadium för ny skidhjälm – sen lussebullebak. Sonen var med och bakade tills granntjejen kom och ringde på, pulkaåkningen roligare. Får väl vänja mig att när tjejerna kallar så kommer Mamma i andra hand eller?

Perfekt helg, snö – familj – och mys!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.