L som i livet, leva, leka och lära

Sjukskriven (andningspaus eller misslyckad ?)

Varit hos läkaren, och så tacksam att jag har en klok, sund läkare som faktiskt bryr sig. Vore så ”enkelt” att bara sjukskriva mig en månad och flytta fram problemet och tack-hej-nästa-patient men istället satt vi och pratade i nästa 40 minuter (stackars patienterna efter).
Sjukskriven tom onsdag nästa vecka med ordinationen och tydlig instruktion om att vila, sova, motionera, massor av luft och positiv energi (vara nära familj/vänner som ger mig energi). Under dessa dagar skall jag även sätta mig ner och skriva ner vad jag vill med jobbet, i livet och lära mig svara mig själv på frågan ”varför”. Lite starkare dos på medicinen och KBT-terapi skall även hjälpa till för att jag ska bli glad, energifylld och mitt vanliga effektiva jag igen.
Men just nu känner jag mig mest misslyckad!

20120913-132205.jpg

Nu ska jag ta på mig löparkläderna och följa Doktorns råd. Försöker se det som en andningspaus, men tufft just nu!

Så glad för att jag har Familjen, speciellt min underbara Make och min ovetande Son, men även Tjejerna och några härliga kollegor – jag blir snart pigg igen behöver bara frisk luft i lungorna eller hur?!?

20120913-133047.jpg

Hellasgårdens höstluft med sin härliga natur lockar nu, en runda innan Sonen ska hämtas och kvällen fyllas med barnskratt, bus och kramar. Även det mumma för själen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.