L som i livet, leva, leka och lära

Storslam på Gröna Lund

Vilken dag!

Vi började dagen hos tandläkaren för Lilleman och han fick mycjket beröm för sina fina och välskötta tänder, sen gick vi i regnet över Djurgårdsbron..
Till Gröna Lund där vi mötte upp Mormor, Kusin Dani, Nonno (farfar) – startade först lite lunch på Shark syltan sen gick vi all in för karuseller, spel och lotter. Och förlåt sockervadd…

Blev flygande elefanterna, tåget, veteranbilar, karusellerna och kärlekstunnel – inte mer åkning än så. Nyckelpigan var för läskig, stången (not. fritt fall för barn men sonen tyckte det såg ut som en stång) inge kul, men räckte för mig. Glad att jag slapp kaffekopparna, för åkte liknade på Kolmården och mådde illa i två dagar efteråt.
Så mesta tiden ville Lilleman spela, kasta boll, skjuta bollar etc etc. En riktigt liten sportnörd vår Lilleman.

 

Vinsthjulen, lotter måste man oxå ta när man är på Grönan. Är inte så mycket för att köpa en lottbrick, men blev övertalad i Super Mario ståndet – ingen vinst!
Då såg Lilleman sin andra ”idol” Angry Bird och där var det tradiotionellt hjul – blev två brickor. VINST!
Sen gick vi till Ahlgrensbilar – min favoritgodis. VINST, på turnumret
Lite fika och sockervadspaus, sen ville Lilleman prova lyckan vid Ice Age figurerna, traditionellt hjul och vad gav turnumret?

Vinst!
Men Lilleman ångrade sig ville inte längre ha ekorren utan den största nallen (störst på Grönan tror jag) och visst – vagnen var ju full men en bamsestor Nalle kan vi nog tränga in.

Som sagt en heldag med karusell, karamell (läs sockervadd) och vinster – på bussen hem somnade Lilleman tryggt med en av björnarna i famnen. Svärfar var inte långt borta från sömnen, tyvärr var batteriet slut i mobilen annars hade det varit en härlig avslutande bild med svärfar, en AngryBird och en Nalle i famnen.

Vilket turnummer vann jag på – undrar ni? Vilket är mitt lyckonummer?

(Nummer 6) – Ja Sex såklart 🙂 
(not. bilarna vann jag dock på 66, dubbel sexa gav mig godis 😉 )

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.