L som i livet, leva, leka och lära

Ice Cream Maker

Reklam mot barn?
Bra eller dåligt?
En het debatt som jag inte tänker ta i detta forumet, men kan bara konstatera den fungerar.

Under några veckor (månad) så har ”The Ice Cream Maker” gjort reklam på både Cartoon Network & Boomerang, gissa vem som skriker ”JAG vill ha” varje gång…

Enligt reklamen så skall den finnas på Lekia och Barnens Hus
I går var jag på Barnens hus men hon bara skrattade i butiken. Jag var absolut inte den första som varit inne (säkert inte den sista heller) och frågat efter Glassmaskinen, men hon hade ingen aning vad det är och varför dom säger att den finns på Barnens Hus.
Åkte ner till Lekia Sickla men där var den slut, men funnits – så är på rätt spår. Var tvungen att säkerställa är det riktigt glass eller leksak/glass av lera eller? Japp det är för att göra riktig glass, och fick rådet sök på nätet andra Lekia butiker kanske har någon nån kvar.

Väl hemma så bestämde jag mig, efter sett Lillemans stora tårar falla på Lekia i Sickla, nu skall vi få tag i den. Det blir en perfekt överrasking och 5-års present till födelsedagen 21 augusti.

Maila ut till samtliga Lekia Affärer i vår närhet, endast en affär har svarat!
En underbar man från butiken i Farsta svarade mig i morse att den är slut men på väg in!  Sen senare på eftermiddagen fick jag ytterligare besked, ring i morgon så vet vi exakt när den kommer. Vilken service!
TACK Lekia i FARSTA – Ni kommer göra en 5 åring överlycklig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalie

    Hej! Jag tänkte bara meddela att Lekia på Lidingö har Ice Maker i lager! Vi har dock inte fått något mejl från dig.

    MVH Nathalie Lekia Lidingö