L som i livet, leva, leka och lära

Fredag den 13:e – bra dag!

Fredag den 13:e sägs ju vara en dag man skall passa sig och hålla sig inne, men jag har kommit på att Fredag13:e är bra dagar för mig, så även denna gången.

Hade en ledig dag, som jag, min kropp, själ och familj verkligen behövde. Varit FÖR MYCKET sista tiden, så skönt att vara en dag med familjen.

Började med sovmorgon, när Lilleman och jag vaknade hade Maken varit vaken ett tag. Morgonpigga Maken hade varit ute på tomten och fixat sen in i skogen och hittat svamp. (så blev svampmacka till lunch)

Sen bestämde vi oss för att möblera om.
Ställde in TV från Allrummet i Sovrummet och så vände vi på sängen. Blev jätte bra! Och eftersom vi nu var utan TV i Allrummet –  ja då var vi tvugna att köpa en ny TV
Så mot Sickla och Elgiganten. Där fick vi helt underbar service och kom hem med ny TV (40 t) och en BlueRay spelare.

På kvällen kom Bästa Helena och Per, med sig hade dom förutom en present till födelsedagsbarnet (på måndag) en trampbil till Lilleman. Deras grabbar vuxit ur den så nu fick Lilleman ta över, lite trasig och skev men han blev överlycklig.

Sen drack vi gott vin, åt god grillad mat (Kött och Grönt) och avslutade med Helenas himmelska chokladkladdkaka. Lilleman slocknade i soffan vid tio-halv elva, och vid 2-3 så hämtade taxi hem våra underbara vänner.

Fredag den 13:e – en härlig dag ! (Dock lite trötta och sega Lördagen 14:e :-))

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.