L som i livet, leva, leka och lära

I bland är livet bara för underbart! (träning, vänner och god mat)

Äntligen har jag kommit igång med träningen! (Träning förutom simningen som jag kört 1-2 ggr/vecka)

Igår var det Pilatesball på sats, var helt underbart.
55 minuter bara för mig och inga tankar om något annat än andas och hålla still bollen. Precis vad jag behövde!
Hade Lena (instruktören) dock haft avslappningen 1 minut längre hade jag nog somnat. Men det var underbart, känns i kroppen idag, mysig träningsvärk bara lite inte för mycket.
Blir ett favoritpass helt klart, och instruktören super bra. Varmt rekommendera, även om anläggningen var hemskt. Dom håller på bygga om Sats Nacka strand så det luktade målarfärg och var jätte skitigt men om man förbi ser det så underbara träning.

I dag var det dax för kombinationen motion/umgås med bästa Lina.

Så direkt efter jobbet träffades vi i Hellasgården (i Nacka) och tanken var först powerwalk (vågar inte springa med knät) och sen testa våtdräkten inför helgens lopp. Men Goa Helena rådde mig att vänta lite med simningen då jag fortfarande inte känner mig hundra procent bra i kissen (läs svider när jag kissar – se tidigare inlägg ”urinvägsinfektion”). Så tog hennes råd och vi körde bara PW (Power Walk). Myggorna stod dock på kö för att käka upp mig, vet inte om det är en pik att vi höll för dåligt tempo, men nästa gång blir det mygga innan spåret.
Testade Runkeeper för första gången , lite kul att det var en tjej som ibland pratade i min byxa på engelska. Tog ett tag att vi fattade det. Men 56,54 minuter och ca 300 kcal – och så sällskapet. Nicely very muchily.

Varm, solig och härlig timme dock. Kombinationen är oslagbar: motion och härligt skitsnack goa vänner emellan. Men simningen som sagt hoppade vi över, så hoppas jag får tillfälle onsdag eller torsdag att testa våtdräkten för det är just nu 16 grader i vattnet uppe i Vansbra… brrrrr….

Väl hemma så hade Maken och Lilleman förberett middag, grillad fläskfilé och grönsaker med starka Ajvaren – Mums vilken Tisdag – Livet är bara för underbart!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.