L som i livet, leva, leka och lära

Vernissage hos Naturspanarna

I dag var det vår vernissage hos Naturspanarna. Alla dagmammor i Naturspanarna och alla barnen var samlade, pga dåligt väder prognosen så inomhus.

Jag hade legat hela dagen i ett mörkt sovrum med hemsk migrän liknade huvudvärk och var tveksam om jag skulle fixa det men med Eeze nr 2 i kroppen så släppte det faktiskt. En befriande känsla!

Hur som….

Alla barnen samlade, föräldrarna med kameror och mobiler i händerna så började barnen sjunga. Var orolig att Lilleman skulle backa ur men han vinkade glatt och sjöng med härlig inlevelse.

Efter sång var det fika, alla föräldrar tagit med sig bröd och det mesta hembakat så gissa vilken fest. Min mamma varit snäll och bakat åt mig då jag legat nerbäddad, sonen mindre glad då han älskar att baka men jag lovat honom att vi ska baka i helgen.

Under fikat gick vi runt och tittade på allt fint dom gjort samt plockade med oss Sonens alster hem. En jätte fin fotoram av skogens material och foto på Lilleman fick Nonno resten åker upp på väggen eller in i Lillemans minnesbok.

20120531-233441.jpg

20120531-233452.jpg

20120531-233459.jpg

Vilka underbara dagmammor vi har! Är så tryggt och skönt att veta att vår guldklimp har det bästa på dagarna när vi jobbar. Och det är tårar i ögonen när jag ser hur mycket inte bara vår dagmamma bryr sig utan faktiskt hela gruppen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.