L som i livet, leva, leka och lära

Somnar med en kall skinka…

Avslutar denna hemska dag på ispåsen.

Fick igår en akuttid till en ny kiropraktor då jag och min kropp inte mår så bra. Efter nästan tre veckors haltande pga knät så har nu ryggen tagit stryk. Så just nu är det jämna plågor, svin stel o ont i knät (tar mig haltandes fram) eller så om jag vilat så kommer ryggen och skriker ont ONT. Pest eller kolera!

Men idag har jag träffat Frode på http://www.kirostockholm.se/
Han har några funderingar på min trasiga kropp och misstänker att det kommer kännas minst en vecka till men förhoppningsvis svarar jag bra på behandlingen så jag slipper springa till honom varje dag i en-två veckors tid.
Idag var det mest diagnos, känna och klämma. Han kunde inte gå in djupare då jag är så öm och svullen men lite akupunkturnålar fick jag både i rygg o på knät samt lite knäck, knack o knod.
Håll tummar och tår, snälla, att Frode hittar problemet och kan snabbt behandla det. Har varken råd eller lust att gå så här längre, vill ju träna,och må gott.

Nu skall jag försöka sova efter en stressad dag o kväll med mycket jobb. Lär väl drömma om Frode och hans nålar, bävar lite för morgondagen när han ska sticka mig igen och knoda, knäcka…

Känns lite kallt med ispåsen, ryggen/rumpan har skönt domnat bort lite, men så trött som jag är så lär jag somna även med kall skinka. Vaknar väl i en blöt fläck/pöl och då syftar jag på att isen smällt och inget annat…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.