L som i livet, leva, leka och lära

Siggesta Loge Loppis

Halleluja – en heldag på loppis ute på Värmdö. Siggesta Gård, inne i logen.

Jätte trevligt ställe att ha en loppis på måste jag säga, välorganiserat och trevlig personal som hjälpte till. Men väldigt lite folk, alla loppis bord var inte ens uthyrda och inte så mycket folk som kom i logen för att kolla el. köpa saker. Vet inte om det var årstiden eller kylan (21 minus när vi åkte hemifrån)

Sonen gjorde sitt yttersta för att sälja ”kom och köp” sa han till dom som gick förbi, sen tog han emot pengarna och frågade vänligt kunderna om dom ville ha en påse.

 

Eftersom han sålde för egen vinning så var han ivrig att få allt sålt. För pengarna ville han köpa en Nintendo.

Men som sagt det gick lite trögt, inte mycket folk. Ett tag efter lunch var det bara vi med bord som gick runt till varandra och tittade.

Jag hade tänkte att det vi inte sålde skulle vi lägga ner i någon återvinning/myrorna eller liknade, men maken fick ”blodad tand” och tyckte det var för fina saker för att slänga så vi skall på´t igen i vår. Antar att det då är det nog lättare att sälja vår/sommarkläder (hade ganska mycket vår/sommarskor tex). Då vet jag också lite mer hur det funkar samt vad man kan ta med. Till nästa gång är ju allt märkt och klart i lådor så blir mycket lättare.

Hur gick det då?

Jorå – han fick sitt Nintendo spel, som han stolt suttit och spelat på i kväll.

Ps. ber om ursäkt för usla fotona, glömde kameran hemma och glömt ladda mobilen så den hade inte ”kräm” tillräckligt för blixt 🙂

Kanske vi säljer så mycket i vår så jag kan köpa ny kamera eller mobil….

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.