L som i livet, leva, leka och lära

Mellandagsrens – nu skall det säljas

Passade på att under mellandagarna även rensa i garaget. Så  nu är det rensat, och sorterat. En säck med killkläder gick till kompisen för att kolla om lilla Harry vill ha något sen kommer resten säljas på loppi.se samt på logen ute i Siggesta (blir loppis på Siggesta loge för mig i slutet av januari).

Tog ett tag att få ut alla säckar med kläder o grejer från förrådet.

Sen började vi sortera inne i garaget

Lilleman gick igenom sina bilar och packade en leksakslåda

Och massa böcker som är jätte fina men inget vi läser längre

Valet och kvalet hur jag skall göra med gamla brio leksakerna och bord/stolen men Lilleman sa något tänkvärt ”mamma det står ju bara i vägen”

Lilleman älskade denna, satt vid bordet – gjorde om den till en bänk som han både satt o ritade vid samt skjutsade runt nallen i.

Tveksam – älskar ju denna…

Och Lillemans gå vagn… ååå vilka minnen.

Lillemans första cykel med stång och släpet som han kunde välta

Men om Lilleman kan skiljas från sina saker kanske jag kan… hmmm…

Väl sorterat klart i garaget tog vi det till nästa nivå inomhus – kläderna

I högar från storlek 56 upp till 100

Fint sorterade i olika lådor, varje klädstorlek för sig.
Sånt som jag skall sälja på Siggesta loppis men några kläder och saker kommer jag först sätta ut på loppi.se  – testar dom lite mer dyra och ”speciella” sakerna på loppi. Säljer jag dom inte där så blir det Siggesta loppis även för dessa tillsammans med mammakläder, amningskudde, pottor,  rittavlor, barnleksaker, pussel och bebisböcker…

Den rosa Armani tröjan köpte vi på Armani outlet till min systers lilla prinsessa, dyrgrip både hon och tröjan. Hade en förhoppning om att själv få en liten prinsessa men så ville det sig inte livet så nu åker även den rosa Armani koftan iväg till loppi.se kanske är det någon annan liten prinsessa som kommer älska den lika mycket som mig (och systerdottern)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.