L som i livet, leva, leka och lära

Den moderna VAB-morsan

Sonen hostat och snorat hela natten, i morse vaknade han och sa själv att han hade ont i huvudet och ville vara hemma. Kände mig överkörd oxå efter en natt utan så mycket sömn så sjukskrev honom hos dagmamman och ringde försäkringskassan för VAB.

Men med stort M…

…. nu är det inte så lätt att stänga av jobbet. Är lite för mycket som måste göras innan julledigheten så kreativ som man är som mor så hittade jag massor av pysselsaker. Med hjälpa av pärlplattor, armband, pysselbok  så lyckades jag jobba i typ 3-4 timmar medans sonen satt brevid mig vid datorn och pysslade. Visst fick hjälpa till med lite klister och någon pärla som var för liten men annars funkade det bra.

Så blev en 1/2 dag vab istället för 1 heldag, som jag hade behövt jobba in för att hinna med och sonen super nöjd som fick sitta och pyssla en heldag.

Pärlarmband och halsband blir perfekta julklappar till hela släkten.

Lillemans kusin får ett fint armband med hennes namn.

Köpte denna boken från min kompis son när han sålde jultidningar – vem kunde ana att den skulle vara så bra. Massor av pyssel, gjort en fjärilsmobil, jul hjärta och skepp från boken (och korsord mm som Lillemannen är för liten för men…)

Moderna Vaben helt enkelt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.