L som i livet, leva, leka och lära

Häng i Sickla med kompisen

I går hade vi planerat att gå och se nya filmen Hysteria, men tyvärr hade den inte kommit till sickla ännu så vi hoppade bion och ”hängde” bara när vi nu fått frikväll. En av tjejerna valde att vara hemma men jag och Lina hann göra av med pengar i Sickla Köpkvarter på 1,5 timme.

Först en fika på EspressoHouse, blev te för mig då halsen fortfarande känns öm. Sen gick vi på skojakt. Som tur var hittade jag inget i min storlek , men Lina köpte ett par snygga svarta efter genomsökt alla skoaffärerna. Så suveränt att Din Sko, Ecco, Scorette, och Nilson ligger efter varandra – slipper man gå så långt!

Sen blev till Åhléns. Lina behövde en ny väska, vi var inne på Lundbergs där jag hittade min förra helgen men där hittade hon ingen. Men på Åhléns blev det en fin svart på ”tofsar”, samt en plånbok.

Vinterväska från Lundbergs och nya underbara plånboken från Åhlens (Esprit)

Själv var jag ju tvungen att handla på mig lite svart, en svart polotröja, en svart blus/tröja och två svarta linnen – till super priset 349:- då jag hade 20% på allt från klubben. Snacka om tjäna pengar. Känner att jag behöver lite svart då jag fått mitt fina smycke, blir fint att hänga över det svarta.

Efter Sickla stängde så gick vi till Tutti Italia och käkade pasta, sen lite lördagsgodis på ica på vägen hem. Hem till man och barn – men va underbart att bara hänga med en av tjejkompisarna några timmar – Mumma för själen. Men görs alldeles för sällan!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.