L som i livet, leva, leka och lära

Efva Attling ”The Look of Love”, vilken gåva

I går fick jag en underbar present av min Svärfar.

Min underbara svärfar har sedan operationen velat köpa något till mig lite som ”plåster på såret” för allt jag gått igenom. Vilken är både otroligt snällt, gulligt och pinsamt – jag behöver egentligen inget och det enda jag önskade var att han ska komma och äta middag hos oss en gång i veckan.

Men så läste jag om Efva Attlings nya smycke ”The Look of Love”, och tänkte först på att detta vore en underbar födelsedagspresent till mig, när jag fyller år i januari,  från mina killar. Men som sagt i går fick jag den av min svärfar – och jag blev tårögt glad. Vilken present, den är vackrare än i annonsen och på nätet – den är helt underbar.

Smycket finns enbart i 1500 exemplar och är numrerade. The Look of Love nummer 224 kommer stolt bäras av mig.
Smycket är i silver med ett öga där pupillen är en blå topaz ca 3,5 carat.

Efvas tankar när hon designade smycket  ”Jag tänkte mig ett öga som ser kärleksfullt på någon eller något man håller av”

Passar väl perfekt.

Jag vill inte vara otacksam på något sätt, förstå mig rätt jag är överlycklig och älskar mitt nya smycke. Men önskar att min underbara Svärfar kunde förstå, jag har ju redan fått det bästa en fru kan få VÄRLDENS BÄSTA SVÄRFAR. Hur många kan skryta med det?

The Look Of Love är 2011 års limiterade smycke från Efva Attling Stockholm.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.