L som i livet, leva, leka och lära

Hur gå ner i vikt?

Nu när jag sakta sakta börjar bli bättre så är det dax att ta itu med vikten  – igen.

Har ju varit flera år med upp och ner i vikt mycket beroende på försöken att bli gravid, bli gravid, få missfall och så runt igen…. Men nu är ju det ett nytt kapitel i boken, då flera barn kan vi nu släppa och bara koncenterar oss på mig mitt och vår underbara familj som vi har idag. Så dax för kapitel ”må bra och bli läcker”.

Jag vill återigen kunna gå in i klädkammaren, skramla med galjarna och fundera vilket klädhumör är jag på, sen klä på mig efter humör/möten/dag. Hatar som det varit senast året gå in i klädkammaren och fundera… hmmmm vad kan jag få på mig idag och hur kan jag dölja kilorna.

Itrim funkade jätte bra, men får ju inte köra en kickstart igen. Kickstart innebär VeryLowCalori (600 / dag) i tre veckor. Denna diet tär på kroppen såsom njurarna o lite så… så alternativen?!?

Ja jag vet ÄT mindre RÖR dig mer.
Mitt problem att jag inte får röra så mycket på mig på ca 1 månad till förutom promenader så gäller hitta lösning till problemet ÄT MINDRE.

– viktväktarna?
– itrim utan VLCD?
– babytallrikar?
– GI – har jag testat och inget för mig!

Har du lyckas nå din mågott vikt eller drömkroppen? Tar gärna emot pepp och tips.

Nää blir nog kanske viktväktarna? Skall surfa in och kolla på det i morgon, men nu skall jag ta en promenad.
Tänkte ta en längre ner till dagmamman idag, första promenaden sedan 10 oktober så kommer lägga in tid för paus på stock o stenar. Måste ju kolla om kroppen/magen klarar av att jag börjar jobba nästa vecka, är lite osäker men hoppas.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.