L som i livet, leva, leka och lära

Sista mensen

Varit i ”dvala” hela helgen pga förkylningen sen kom mensvärken så legat hemma med smärtor i två dagar – i dag äntligen började jag se ljus i tunneln.
Sedan lunch idag så har jag ”vanliga menssmärtor” så går att hantera och kunde börja jobba lite hemifrån för att komma i kapp.

Detta är sista gången jag har mens och smärtor – måste säga även om jag börjar bli nervöst inför operationen nästa vecka så skall det bli skönt.
Skönt att få tillbaka sitt liv och slippa oroa sig varje månad, planera sitt liv efter smärta o allt. Dock låg jag igår och kollade på någon såpa på TV4 (någon Engelsk sjukhus serie) och där var den en kvinna som förblödde just efter en myom operation – inte precis vad jag velat se just nu!

Mailade med en jobb kontakt idag och det visade sig att hon oxå hade gjort en hysterektomi i somras och var inte så ”jäkligt” som hon trodde.
Som hon sa: Dom är underbara på sjukhuset med eftervården och man får jätte bra smärtlindring. Tipset var ta med böcker och filmer för du kommer ha för ont för att gå upp o gå för mycket… känns lockande. Men jag har ju hela Sopranos serien på DVD som jag inte sett….

Nu är det bara hålla ut denna gången, har varit lite extra jävligt efter som jag inte får äta alla värktabletter så nära inpå operationen. Tur att man har en förstående man och son.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.