L som i livet, leva, leka och lära

Lördagsshopping (och sjuk)

Trots snorig och ontig så var vi tvungna att åka ner till Sickla .
Jag var tvungen att hitta skor och så regnvantat till sonen, hämta blomman som jag beställt, en present till någon som fyller år snart och så lördagsgodis.

Hämtade ut gröna blomman från Cervera – hittade då även en ny popcornburk (då den andra gått sönder). Denna var mycket bättre storlek, passar perfekt för en påse micropop.

Vi hittade inga handskar till Lilleman, samt att han påstår att han har ett par redan. Så orkade inte bråka med honom då både snoret och svetten rann i ansiktet (kände det som). Hittade ett par mellansäsongsskor, är för varmt för mina stövlar så ville ha något i mellan. Önskar att jag kunde ha några läckra med klack men tyvärr bättre att go ”safe” så blev låga. Hade förstås hittat ett par som var dyrast i butiken, men kom inte ner med foten så blev från reabordet – OTROLIGT!

Så med rean och 20% för din sko medlemmar så fick jag ett par skor för 239 kr, perfekt. (ord. pris 799.-)

Efter shoppingen åkte vi hem. Försökte vila lite men nääää ville inte Lilleman trots att han vaknade halv fem i morse (okey han somnade till i bilen hem typ 15 minuter). Så maken åkte o tränade o vi gick ut i det vackra vädret. Lilleman cyklade och jag gick brevid.

Kvällen lugn, värktabletter och högar av snorpapper (samt WordFeud som nu även jag är fast i)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.