L som i livet, leva, leka och lära

YOURlife 1 år

I kväll har jag varit på ”födelsedagskalas”, tidningen YOURlife firade ett år med event (kalas).

Om du aldrig läst tidningen – gör det!
Om du aldrig varit på en av deras event – gå!

Om du gillar sånt förstås www.yourlife.se – vilket jag gör.

Ikväll var det som sagt lite extra efter som det var 1 år sedan tidningen kom ut med första numret. Så det var gäster såsom Emma Wiklund, Dolph Lundgren, Jens Lapidus, Camilla Läckberg, och Micke Nyqvist samt massor av samarbetspartner så som vin, Iitala och Vichy mfl.

Betyg: En underbar kväll – Micke Nyqvists krönikor i tidningen är underbara men han live – älskar honom .

Längtar till nästa.

Prov o köp av produkter från Vichy

Man kunde även testa eller göra ”skintest” men det hoppade jag över.

Iitala var där och visade urval från sortimentet som man kunde köpa till bra priser…. fasiken att jag inte hunnit övertyga maken om dom där tallrikarna.

Dessa är tallrikarna jag vill ha – Sötaste Kusin M har såna som vi fick äta lunch på i somras och dom var urläckra. Vill HA!

 

Dolph och Emma bjöd verkligen på sig själva på scen. Dolph fick även Carina Nunstedt ner på golvet och göra plankan 😉

Massor av böcker att köpa till bra priser – och få signerade av författarna. För mig blev det Lapidus ”Aldrig Fucka Upp” då jag läst Snabba Cash och vill fortsätta se vad som händer.

Kvällen avslutades med Micke Nyqvist som berättade om filmerna han spelat in nu, mötet med Tom (Cruise alltså) och sin nya bok  mm många härliga skratt med honom.

Ja just det sen var det utlottning som vanligt, men jag satt som vanligt på fel lott, menar stol så vann varken resa, böcker eller Iittala produkter.

Bara se fram emot nästa träff – i november tror jag det är! Som sagt en helkväll, skall man hitta något att dissa så kanske det var smörgåsen i pausen, men bagatell på en underbar kväll. Ja just det sen får alla en härlig goodiebag på vägen hem, innehöll denna gången två Iittala koppar, produkter från Vichy, en bok (som jag tyvärr läst), broschyrer och lite så…

Återigen – är du inte medlem bli det!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.