L som i livet, leva, leka och lära

Finns alltid tid för träning

En underbar kväll som denna och sonen pigg som en mört (efter sovit en timme när han kom hem från dagmamman) så bestämde vi oss mysa ute i sommarkvällen (värmen) efter maten. Sonen fick vara uppe längre – vi tog en kaffe (för mig), en glass (till sonen) och en öl (för maken) sen satt vi o babblade ute på altanen. Underbar tid med familjen!
Sen ville sonen spela bandy/fotboll med pappa sin så jag passade på att luta mig tillbaka med lattén.
Grepade telefonen;
syrran – inge svar!
En av tjejerna, ville kolla om skulle simma i veckan, men hon firade sin mor ute på landet så vi skulle höras i morgon. Bästa kusinen störde jag mitt i all sång på skansen men fick några ord ändå :-).
Vi skulle åkt till Åland i slutet på juli men inställt då deras älsta son kommit med i sista statslagsuttagningen för TVpucken (ishockey) – så ingen diskussion; Åland står kvar nästa år, grabben kan ju bli uttagen – går först! Hur som helst vill vi ändå hänga lite i sommar så funderar på Skara några dagar? Får se…

Hur som helst, klockan närmade sig nio och dax för sonen att gå till kojs, han ville först se Scooby Doo och ta välling. Inga problem då kan jag passa på att gå på crossen i 35 minuter – så återigen konstaterat att man kan kombinera tid med sonen (framför TV tittandes på favveprogrammet) och träning. No problem!

Träning framför ScoobyDoo på Boomerang

Bästa var att när jag gått klart och sonen gjort sig färdig för sängen så säger han ”mamma i morgon kan du titta på sångprogrammet (sjöng lite med måns till all sång på skansen) och jag kan prova maskinen”  – så får se i morgon kanske vi byter.

Nu dax för en dusch (strykhögen får vänta tills i morgon) och sen sängen. Hämta dag i morgon så tidig jobbdag (7-15)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.