L som i livet, leva, leka och lära

själen läkt med familj, sol och italien

Så var man hemma igen!

10 dagar i underbara Italien och Loano har gjort underverk för själen. Ibland behöver man släppa verkligenhet, datorn/TV och allt annat som hör vardagen till och bara ”leva”.

Efter en tung resdag med start 05.20 hemifrån, så klev vi av tåget i Loano 17.45 (bil till Arlanda, flyg till Milano, och sist tåg till Loano). Lilleman helt underbar hela dagen! Svärfar och hans bror tog väskorna i bilen och vi promenerade från stationen genom strandpromenaden och en härlig känsla spred sig i kroppen.
Maken såg otroligt lycklig ut när han fick beställa in pizzan och ölen på en av våra favoritställen. Nu är det semester!

Dagarna gick fort men känner att jag nu är redo för livet igen!

Varannan dag gick jag upp 07.15 och tog 60 minuter helt för mig själv, lite RNb i lurarna och powerwalkade på strandpromenaden – underbara tankar som sprider sig genom huvudet och ger en ny energi.
Och om sanningen skall fram hade nog jag fått en röd etikett med tungt gods om jag inte gått mina promenader för semester har innehållet både öl, rose och massor av pasta o god glass.

Varje  morgon gick svärfar ner och handlade färskt bröd och underbar italiensk prosciotto crodo – detta går inte att få tag i hemma. Så frukostarna varit en njutning…

Efter frukost så insmörjning av familj sen ner till havet ( ca 5 minuters gångväg) –  vi hade 2-3 dagar med riktigt molnigt men badade lite varje dag. Lillemannen skulle nog ha tillbringat hela dagarna sol eller moln i vattnet – han har blivit ett riktigt vatten djur! Underbart att se.

Lunch på något favvehak och middagar hemma… några glassar, nån öl och lite vin har slunkigt ner i magen. Lillemannen har fått åka karusell, tåget och lekt – det har verkligen varit hans semester, vilket gett oss härlig känsla i kroppen oxå.

Undertecknad har utöver all härlig tid med familjen även fått 2 nya väskor och 2 par nya skor… jultomten redan i juni?

Summa: underbar semester och hela familjen längtar redan nu till juni 2012. Nu skall jag bara ta mig i kragen och börja lära mig mer italienska, mer en dom få orden och meningarna som jag kan idag.

 

Stranden från Perelli Beach Loano
Fredagkväll i Loano
Min vy vid morgonpromenaden
Kyrklig "procession"
Mer från "kyrktåget"
Kvällsaktivet för sonen
Gick några Euro på karusellerna
Tåget genom Loano, sonens favorit
Nya väskorna
Nya skorna
Bacci the Loano

Ett litet poppuri från vår oas – mitt ställe för läka själen.

Havet vid Loano
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.