L som i livet, leva, leka och lära

Shoppingmys med kompis i Sickla

Efter en tuff natt var jag osäker om jag skulle orka men behövde verkligen få råd o tips för att köpa en bikini… så en av ”Tjejerna” och jag bestämde träff i Sickla Köpkvarter vid öppning kl 10.00 för att hinna med alla affärer i värsta fall.

Men först en fika, hon, jag och lille sonen (hennes) …

Och ”my lucky day” – hittade en direkt (o med 20% off ) på Twilfit. Ur gullig tjej hjälpte mig. Hon sprang byte storlekar och min kompis kommenterade de olika färgerna och modellerna och faktiskt blev inte tält storleken så känns bra.

För sommarens badhäng
Och så underdelen

Efter att så snabbt avklarat det svåraste blev vi liksom lite ställda, men gick raskt vidare in på Lindex där dom hade 20% på alla barnkläder. Så nu är sonens shorts o linnen/t-shirtar för semestern inhandlade.

Innan mitt besök på SpecSaver så tog vi en lunch – hälsotallrik på Tartine (såklart…).

En timme senare med suverän hjälp på Specsavers Sickla så blev jag med linser samt att jag fick mina nya läsglasögon.
Nu skall jag bara själv försöka sätta in och ta ut linserna – så jag får väl gå upp i ottan om jag skall ha i dom innan jobbet på måndag. Men som dom säger – ”jag har ju hela helgen på mig” att träna. Känns skönt!

Nya läsglasögongen och linser från Specsaver

Sist men inte minst ett stopp på apoteket och så förbi Stadium… va fan lika bra att köpa våtdräkten. Skall prova hemma i kväll.

Inför vansbrosimningen

Så rejält fattigare men lyckas skingra tankarna en hel dag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.