L som i livet, leva, leka och lära

Dax att läka

Koma idag… idag när det inte varit fart i huset blev jag själv med mina tankar. Tomt tomt tomt….

Har sprungit omkring och vattnat tomten (nya gräsmattan) efter instruktioner från gräsgeneralen (min make), men det är typ det jag gjort kom inte för mig något annat. Kom på mig själv sitta o stirra på top model?!?!? Då är det illa!

På em var jag hos min underbara kurator, var tufft idag…. tårar och tunga pustar men nu börjar vi uppbyggnaden igen. Vill tillbaka till glada, pigga, 20 kilo mindre tjejen som vaknar med (nästan) ett leende på läpparna.

Denna gången känns som sagt lite annorlunda, kuratorns teori är att jag kanske denna gången verkligen sörjer. Inte slänger mig in i olika saker utan tar mig tid o sörjer. Sörjer barnen jag aldrig fick! Och kanske är det sant – denna gången har jag knappt jobbat alls utan varit sjukskriven 100%, jo visst läst av mailen i mobilen men lagt åtsidan då jag vet att mina underbara kollegor har koll på allt.

Blev en Naturdiet till lunch (efter en brakfrukost), och sen keso/ananas/nötter till mellis. Älskar keso o ananas men eftersom jag läste att ananas inte är bra tidigt i graviditeten så har jag låtit bli att äta just denna underbara gula frukt.

Mellis på altanen i solen

Satt en stund på altanen men var alldeles för varmt – så gick in hann precis somna när sonen och maken kom hem. Sonen har sedan sprungit i vattenspridaren hos grannen – då är det SOMMAR! Sen tvärsloknade han mitt i vällingen klockan 19.03.

Maken har fixat med vattningen och var så underbar att han även tog andra strykningen av oljningen av altanen… jag blev sittande i soffan. Men när fotbollen började så fick jag lite energi och va f.. upp på crosstrainen – så nu är jag på gång!

30 minuter cross sen var tanken lite övningar på pilatesbollen men efter inte tränat på 15 veckor så var jag helt slut… så en dusch och sen kom maken upp med lite belöning – vet jag borde inte men jag är ju bara människa (eller som sonen och jag säger Mamma Glassodront)

Så gottis
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.