L som i livet, leva, leka och lära

Fått råd av Knattetimmen & en Nalle

En dag i taget, var någon som sa – och solen gick upp i dag oxå.
Sonen lite trött på morgonen men vi kom iväg till dagmamman nästan i tid.
När jag kom hem så ringde dom från P4 Knattetimmen, jag skickade ett mail dit i fredags vill ha råd från Knattetanterna ang hur vi skall berätta för lilleman om att bebisen inte finns längre… och jag kom med?!?!

Sitter nu och lyssnar på podsändningen med Louise Hallin och Malin Alfén, och tårarna rinner igen…
Podsändningen knattetimmen 30 maj 2011
Tänk att dom tog mitt mail och härligt att få bekräftat det jag känt i hjärtat. TACK Louise och Malin, mina gurusar sedan 2007….

Sen kom posten… brev från Försäkringskassan som smärtar lite i hjärtat (men dom kan ju inte veta) – bara riva sönder och kasta.

När jag öppnade nästa brev kom tårarna igen – men mer ”glada & tacksamma tårar” från en av ”Tjejerna” kom en nalle.

Nallen har jag redan döpt och tagit till mig i hjärtat och skall straxt ringa Pia och ge henne en stor puss via luren.
Läste precis Malin Wollins blogg och håller med – nu vet man vad blommor, nallar, kramar via SMS betyder – så enkelt men värmer så mycket. 

 Malins blogg hjälper mig otroligt mycket just nu – hennes tankar och alla kommentarer hon får från andra som varit med om olika saker. Hemskt att säga att man kan bli starkare på andras olyckor, låter hemskare än jag menar.
Jag lider med Malin och hennes familj, kan tyckas att min olycka är en bagatell mot hennes. 
Jag misstänker att vi lider på olika håll och på olika sätt alla som varit med om missfall eller dödsfall under graviditeten, vi har nog alla något gemensamt ETT TOMT SVART HÅL som ingen kan fylla, ingen … vi kan bara ta en dag i taget och se lyckan i det vi har.
Det är i varje min styrka nu… kramas, gosa, ta hand om det jag har – glädjas och vara lycklig, även om jag gråter på insidan.  Men denna gången tänker jag tillåta mig att gråta, tillåta mig att visa att jag är ledsen och ta stöd av dom som orkar… o ta emot alla kramar som jag får, varje lilla kram ger mig styrka att gå vidare vare det är från sonen, maken, svärfar, mamma, syster, vän eller någon okänd på bloggen. Kramar värmer – tankar på andra värmer – glöm aldrig det!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.