L som i livet, leva, leka och lära

Tillbaka på akuten…

Tillbringade stora delar av morsdag på gynakuten tillsammans med flera andra, vänttid snitt 2.50…. (en tjej hade väntat i nästan 4 timmar när vi kom in….)

Fick rejält ont i går, som kraftig menssmärtor, trodde det var tillfälligt men när jag i dag söndag insåg att varken alvedon eller alvedon+voltairen kickade in så ringde jag vårdguiden och dom rådde mig att åka in. Misstänkt infektion av skrapningen… skit kul på ren jäkla svenska!

Efter nästan 3 timmar på akuten så fick jag träffa läkaren och dom var först oroliga för mitt höga blodtryck (undertryck på 106) så måste gå och kolla det (under en tid framöver…) Hel vetenskap om blodtryck inser jag….
….. hur som helst det var ju inte högblodtryck jag var inne för utan smärtorna. Hon klämde o kände samt kollade med ultraljudet (inte det skönaste jag varit med om) och kunde konstatera att ingen infektion vilken är skönt men att min myom har blivit större (större än en golfboll) och den som orsaker smärtan. Kul – skit kul NOT!!!!!

Så fått antibiotika förstod ärligt inte talat varför…?!!???? men hon sa att det kan lindra (kan???) men annars så var det inget hon kunde göra utom skriva ut mer smärtlindrig och ”tycka att det vara lite synd om mig” (väldigt konstigt att höra en läkare säga så…). Hon önskade att det var något mer hon kunde göra men tyvärr…

Så efter alla timmar på akuten så var det hemåt igen… tankarna snurrar kanske operation är det ändå rätta ändå?!? Har ju en tid (som jag måste boka om) – frågan är vill jag?

Vad vill jag? Vad är smartast? Vad är lättast? Var är bäst för kropp och själ? Vad är bäst för familjen? Skit i mig  – vad är bäst för min lilla son?
Kanske meningen är att vi bara skall ha ett barn – inte vilket barn som helst utan vi har ju våran prins…  – kanske är det det som är meningen med detta hemska år?

Önskar att någon kunde ge mig svar!

Fick lite morsdagsfirande i varjefall – Mcdonalds (:-)) och så den sista lilla chokladbakelsen som fanns kvar på Ica kvantum och min favoritglass mint/choklad. Väl hemma så tog vi fika och jag fick trisslotter av sonen o maken samt god choklad. Inte dumt att vara mamma.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.