L som i livet, leva, leka och lära

Bilen fixad

Cicci bilen (sonen döpte den efter Cicci i Rory Racerbil) är nu fixad.

Våran lilla Cicci bil

Var någon ”insprutargrej” som behövdes byta. Man har visst 4 och 1 av dom var trasig eller hade lossnat så Cicci fick inte bensin från alla 4.
Inser att jag varken kan eller är intresserad av bilar. ….  men har världens bästa verkstad. Ett ställe som man kan lita på, min svåger tipsade mig då det är killar han har jobbat med och känt länge. Och dom är verkligen guld, super trevliga, service vet dom verkligen var det är och prisvärda.

Min bilverkstad

Som tex när jag hade köpt min Cicci på blocket i höstas (svågern hjälpte) så var vi tvugna att byta kamrem och lämna in den för service (något som säljaren visst och gick ner i pris för). Säljaren hade alltid lämnat den till Skoda verkstäder, ringde dit och fick en offert. 12400 kr (+/- 10%) helt jäkla otroligt jag var tvungen att fråga om jag missförstod honom. Säljaren hade dragit av 7000 kr så kändes som en usel affär redan efter 3 dagar…

Men då ringde svågern Dannevalla i Gustavsberg och jag fick offert därifrån – exakt samma tjänst 6500 kr… och då kände jag mig inte blåst när jag gick därifrån.

Och nu så rullar Cicci igen!

Svågern är dock lite orolig att jag skall tycka jag gjort ett ”skitköp” så han har erbjudit sig att om jag vill så hjälper han mig att sälja. Men känner att jag behåller Cicci ett tag till, är ju bara en extra/dagisbil typ.

Sonen och jag gillar Cicci även om AC´n är helt knasig 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.