L som i livet, leva, leka och lära

Ny hårfärg

Då jag inte hunnit (eller haft råd) att springa iväg till favorit frissan, så satte jag för nån månad  sedan in egen färg, okey men lite röd. Eftersom jag är rejält grå inne vid rötterna (började bli grå redan vid 25 års ålder) så bara efter 3-4 veckor så är det dax igen. Satte in samma färg igen, kommer inte ihåg exakt nummer men brun med röd ton, men denna gången blev det lite väl rött plus att jag var väldigt trött när jag gjorde det så vet inte vad jag gjorde. Bara nån vecka senare så började det gråa lysa igen i rotkanten ( framtill). Så såg ut som en gammalgråspräcklig pippilångstrump, eller nåt.

I helgen var jag iväg och köpte ny färg (nyans), denna gången gick jag på mer brun utan rött….

Bort med det grå och in med det bruna

 … som jag i kväll satt i håret mitt.

Hade jag tid och pengar skulle jag självklart gå till frissa (på natascha stockholm) varje månad men bara färga roten kostar en slant så som läget är nu så får det liksom blir hemma gjort, och det får liksom duga.
Skulle även vilja klippa mig kort, men så jobbigt med kort hår.
Med långt kan man kliva upp ur sängen dra ihop håret till en halvknut eller hårrufs och gå till jobbet. Om man klipper sig kort så kräver det sin tid på morgonen… och så kräver det regelbunden tid hos frissan.

Nu har jag eftersom jag vet att favoritfrissan inte har tid, bokat in mig på salongen där sonen går. Måste bara toppa till det, då jag tappat så mycket hår i och med medicinen… rejält tunnhårig nu, men bara en vecka kvar på medicinen sen så.

Resultatet då?

Svårt att se när håret är blött, men verkar fasiken som ändå inte alla gråa färgas. Fattar inte?!

Men ser bättre ut nu än för 45 minuter sedan tycker jag kanske.

Undra varför vissa får grått hår tidigt och vissa typ aldrig?! Orättivs!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.