L som i livet, leva, leka och lära

En helt vanlig helg

Lite snabb uppdatering…

När det gäller graviditeten så är jag fortfarande så trött på helger, kvällar, mornar – ja typ alltid! Orkar knappt med mig själv eller familjen så tyvärr kommer bloggen emellan.

Men börjar må bättre, drack även lite kaffe på fm i dag, utan att börja må illa. Framsteg! 
Börjar bli ”tjockis” och lagt ner mina jeans o kjolar i klädpåsen märkt sommaren 2012.

Var i Sickla i går och handlade lite ”mammakläder”.
Hade flera presentkort som behöver ”brännas” men tyvärr är det jämt problem med dessa kort i Sickla. 
– JC tar dom inte längre, shit!
– Hi-sport tar dom inte heller.
– Lindex är inte så glada för korten då dom haft jätte problem.

Men var som sagt bla H&M igår och då var jag tvungen att säga hur mycket jag hade på kortet för att dom skulle kunna lägga in det, blev ”medges inte” hela tiden.  Butikerna kan inte kontrollera eller få upp saldo på korten vilket är lite sjukt kan jag tycka. Man måste som konsument veta exakt hur mycket det är på kortet, för om man handlar för mer än på kortet så får man bara svaret ”medges ej”.

Hur som helst blev det en påse från H&M både mamma kläder o lite rea tröjor.
Name-it har ju ägarbyte så söndags var det 90% (helt otroligt 90%) rabatt på allt. Butiken helt tömd men mamma kläder fanns det kvar, så handlade en jeanskjol o ett par byxor för 86 kr… kunde inte låta bli.

Helgen innehöll även 3 timmar på Andy´s i Sickla med sonen tillsammans med min kompis som har son i samma ålder samt en liten på 1,5 år. Hysteriskt på Andy´s måste jag säga, osäker på om jag åker dit direkt ofta… och man får liksom inte tänka på alla baciller och bakerier som är bland bollar och allt.  Sen det gäggiga golvet med mer, glass, ketchup o annat klibb som jag hade på strumporna när vi åkte hem. Jag är inte mycket till ”leklandsmamma”. Såg andra mammor (ja och pappor) som satt o surfade eller läste bok/tidning medans barnen deras lekte. Fattar inte skulle aldrig släppa lös min son där inne och så sätta mig med en kopp kaffe och läsa. Vem passar deras barn egentligen?
Men sonen älskar det – så får väl ge med mig någon gång per år, tyvärr.

Andy

Maken som var på företagsfest i fredags var glad för fridagen han fick medans , sonen och jag fick en härlig ”mor&son-dag” först andys sen hos svärfar på landet.
Och faktiskt får sonen välja Andys eller Nonnos land så vinner Nonnos land med hästlängder. Vilket glädjer mig!
Sonens favorit ställe, nonnos (not farfars) land är på koloni området i Skrubba. Där har svärfar en lite stuga, och gräsmatta samt massor av träd, buskar och blommor. Paradiset för en lite knoppekille.
Där får man klippa gräset, vattna, plocka blommor och så grönsaker.  Senare i sommar blir det hallon, blåbär och massor av underbara saker som sonen älskar.

Hallon - vi väntar bara på att dom skall mogna

Efter Nonnos land blev det pizza, både sonen och maken önskade som lördagsmat och inte mig emot.

Söndagen som sagt var det shopping och ishockey. Sonen somnade till under dagen så kvällen slutade sent, eller rättare sagt vi gick hela familjen och la oss efter ishockeyn.

Och så var helgen slut!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.