L som i livet, leva, leka och lära

En bra dag…

Idag är en bra dag…

Lyckas behålla både frukost, lunch och en glass på em… hoppat lite upp o ner men inget som igår. Igår var det riktigt synd om mig, varje fall i min bok – mådde urk och försöka sova bort dagen.

Min mor ringde o frågade hur det var idag (då hon vet hur jag mådde igår) och sa jorå, behållt maten men fått ont av ischasnerven efter allt liggande i soffan/sängen – SÅ UNDERBART ATT VARA GRAVID 😉

Skämt o sido, man skall ta vara på dom bra dagarna och glädjas – detta är ju det vi ”JOBBAT” hårt för i många år!

Så kunde få bort lite mail o jobb saker så känns lugnar där, skall baka något jätte gott och bjuda mina underbara kollegor som ställt upp och gjort livet lättare för mig jobbmässigt. (upps nu kommer tårarna… gråter för allt just nu ) Men känns så skönt har just nu inga MÅSTEN kvar på jobbet utan allt har någon annan tagit till sig. Älskar mina kollegor! Nu skall jag bara njuta (om jag får fler icke-kräk-dagar” ) vila och kanske nästa vecka eller i påsk ta en lugn sakta promenad. Allt för att ”Grodden” skall växa o må bra!

Har fryst kortet på sats idag oxå, så när jag får GO från läkarna så blir det vattengympa 3 dagar i veckan samt att jag kommer köpa lite PT timmar.. inte för vikten o snygg kropp direkt men för att vara i världsklassform när det är dax.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.