L som i livet, leva, leka och lära

En tuff och hård natt

Vaknade kl 02.13 av att sonen kräktes rakt ut. In med honom i andra sängen, bort med lakan och hann precis bädda rent sängen, tvätta av honom då kräktes han ner sin säng. Så tillbaka in med honom i våran säng. Försökt få i honom lite vatten, sen bäddat om hans säng – startat upp en tvättmaskin med nerspydda kläder. Tur att man bor i huset så man inte behövde väcka grannarna. Sen har natten gått i korta slumrar, hinkar, kräkningar, byte av blöjor, gråt, frustration och Chuggington (på bärbara DVD i dom något pigga sekvenserna). I stora hela är det enormt att se att han varit relativt pigg för att spytt hela natten. Högre temp än normalt men ingen feber. Jag och maken har försökt vila lite emellan.

Nu vid halv tio somnade prinsen äntligen efter att vi fick i honom lite nyponsoppa.

Ett måste i alla hem

Jag och maken startade dagen med 10 vitpepparkorn som alla säger gör att man klarar kräksjukan och bör finnas i varje småbarnshushåll (något som jag inte visst så maken åkte i väg i morse och handlade)

Efter vitpepparn så har vi fått i oss lite frukost och efter satt i gång tvättmaskin nr 4 så skall jag väl sätta mig ner o ta det lite lugnt, dricka upp kaffet och kanske slumra lite. Hoppas hoppas sonen kräkts klart.

Smoothies, sojalatte o äggmacka. Behöver energi i dag!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.